Vitaliteit op de werkvloer: “Vitaal zijn, is meer dan een goede fysieke gezondheid” ☝️

Robin Visser 19 oktober 2023
118

“Vitaal zijn, is meer dan een goede fysieke gezondheid” ☝️

Krijg jij inmiddels jeuk bij het woord ‘vitaliteit’? Toch is het volgens onze talentmanager Robin Visser essentieel om je hier als werkgever mee bezig te houden. Waarom?

👉 Als een bedrijf zich inzet voor de vitaliteit van medewerkers, worden ze niet alleen fitter en veerkrachtiger. Ze voelen zich ook gehoord en gezien, waardoor ze minder snel uitvallen of de overstap naar een ander bedrijf maken.

‘’Vitaal zijn, is meer dan een goede fysieke gezondheid. Of iemand lekker in zijn vel zit, hangt grotendeels af van hoe iemand mentaal ‘in de wedstrijd staat’. Beide zorgen voor meer vitaliteit”

“Daarom proberen wij onze RaaakKrachten (van sollicitatieprocedure tot overname), ook naast hun werk, waar nodig, te helpen en te ondersteunen. Zijn er bijvoorbeeld uitdagingen op het gebied van werkgeluk? Dan zetten wij een Werkenergie-analyse in. Maar ook op het gebied van financiën, ontwikkeling en taal ondersteunen wij.”

“Samen met onze partner Doorzaam streven wij ernaar dat onze RaaakKrachten zonder afleidende zorgen en mét werkgeluk naar hun (nieuwe) baan kunnen”, zegt Robin Visser talentmanager bij Raaak Talent.

🎯Vitaler
🎯Veerkrachtiger
🎯Meer werkgeluk
🎯Meer personeelsbehoud

👉 Wilt u zich inzetten voor de vitaliteit van uw medewerkers, maar weet u niet precies hoe?

Neem dan contact op met Robin Visser: rvisser@raaakpersoneel.nl of stuur hem een berichtje (DM)


Bron: Raaak Praaat
VOLG ONS OOK OP

De Babbelbox

Dit gebeurt er