Op zoek naar een nieuwe baan op je 61e? 🤷‍♂️

Alice van der Starre 18 juli 2023
190

Bert werkte 38 jaar voor de ABN Amro, maar moest helaas – omdat zijn afdeling werd opgeheven – stoppen.

Hij kreeg een som geld mee en een WW-uitkering. Maar stilzitten? Dat is níks voor Bert en dus ging hij op zoek naar een andere baan. 💪

Maar ja, op je 61e een nieuwe baan vinden, dat is niet zomaar even gedaan. Toch?

Jawel hoor, voor Bert is dat geen enkel probleem. Maar een managementfunctie? Die wilde hij niet meer; een leuke kantoorfunctie was meer dan genoeg.

En die leuke kantoorfunctie heeft hij - redelijk snel - als senior invoicing executive, bij Schenk Tanktransport gevonden. 👊🏼

“De enige link met mijn vorige baan is het checken van data, verder doe ik nu iets totaal anders, maar daar was ik ook naar op zoek. Het bevalt heel goed hier. Ik werk met een leuk team en er heerst een fijne en informele sfeer; zodra je het terrein oploopt, zwaait echt iedereen naar je!”

👉 Bij Schenk Tanktransport kijken ze verder dan een leeftijd. Zij zien de mens. Zij zien Bert en wat hij allemaal in huis heeft.
“Bert brengt door zijn leeftijd, ervaring en skills, een hele andere dynamiek in het team. En dit ervaren wij als zeer positief; al vrij snel werd hij volledig opgenomen in het team”, zegt Monica van der Hoek van Schenk Tanktransport.

VOLG ONS OOK OP

De Babbelbox

Dit gebeurt er