“Op 1 na, allemaal een vast contract”

Vanja Prenda 17 juli 2023
56

Veel bedrijven blijven hangen in hun oude patroon als het gaat om het werven van nieuw personeel: ze zoeken mensen die direct passen.

Vanja Prenda, talentmanager bij Raaak Talent, ziet juist kansen als men investeert in mensen die - op het eerste oog – misschien NIET gelijk voldoen, maar wél over voldoende capaciteiten beschikken

“Veel opdrachtgevers zien beren op de weg: hoeveel tijd kost het? Weegt de uitkomst op tegen de inspanning? Aan mij de eervolle taak om de potentie zichtbaar te maken, zodat ze er beiden hun voordeel uit kunnen halen voor de lange termijn.” 💪

Haar aanpak levert bedrijven niet alleen personeelsbehoud op, ze is ervan overtuigd dat het werkgeluk dat erdoor ontstaat, stressverlagend werkt, waardoor iemand veerkrachtiger in het leven staat.

Veerkracht die nodig is om met de veranderingen van vandaag de dag om te gaan, en noodzakelijk is voor het bestaansrecht van een organisatie.

Uit eigen ervaring weet Vanja hoe fijn het is als je écht op je plek zit. Bij Raaak ervaart ze eindelijk het werkgeluk dat ze miste, en dat is iets wat ze iedereen gunt. 🍀

Daarom zet ze zich voor de volle 100% in voor haar talenten, maar ze zal nooit iemand voorstellen als ze niet oprecht denkt dat het geen duurzame match zal zijn.

“Het blijft een uitdaging om mensen - die op voorhand niet perfect matchen - op de juiste plek te krijgen en te houden. Gelukkig zit ik er niet vaak naast. Op 1 na, zijn alle kandidaten die ik heb bemiddeld, overgenomen door de opdrachtgever. En daar ben ik best trots op.”

VOLG ONS OOK OP

De Babbelbox

Dit gebeurt er