Intercedent vacatures

Altijd de beste baan!

Jij kan als geen ander een gezellig praatje maken. Iedereen voelt zich op zijn gemak wanneer jij met hun praat. Ongemakkelijke stiltes? Daar heb jij geen last van. Nee, jij bent een mensenmens in hart en nieren en zou er niet aan moeten denken om een dag alleen door te moeten brengen. Ben je een intercedent of wil je dit graag worden? Wij bij Raaak Personeel hebben de leukste vacatures voor jou. Met jouw klantgerichtheid en coachende houding kunnen wij jou altijd wel helpen. Wil je dichterbij huis werken? Wil je parttime gaan werken? Wil je een carrièreswitch maken? Dan ben je hier op de juiste pagina. Iedereen heeft andere wensen en Raaak Personeel luistert hiernaar. Misschien maak je wel kans om binnenkort bij Raaak Personeel zelf te werken. Leuk toch?

7 Voordelen van Raaak

Superveel verschillende en uitdagende magazijn vacatures.
Dichtbij. Banen bij jou in de buurt.
Kom je op de koffie? Open in de avond én op zaterdag.
We geven je graag loopbaanadvies.
Je kunt gratis je hef- of reachtruck certificaat halen.
Groot lokaal & regionaal netwerk
Deskundige en gespecialiseerde consultants.

Werk dichterbij huis

Raaak Personeel is zelf gevestigd rondom de wat kleinere dorpen in de randstad, Noord-Brabant en Utrecht. In deze regio’s kunnen wij jou dan ook het beste helpen met een vacature voor intercedent. Wil je bijvoorbeeld graag in de buurt van Eindhoven, Tilburg of Breda werken? Of toch liever reageren op een vacature intercedent in Rotterdam? Wij hebben de banen bij jou om de hoek. Wij hebben een groot netwerk op zowel lokaal als regionaal niveau. Dit betekent dat wij altijd wel een baan kunnen vinden bij jou om de hoek. Of misschien een paar straten verder. Ieder geval dichtbij. Nooit meer naar Rotterdam hoeven reizen als je uit de buurt komt van Breda, Den Bosch of Tilburg en andersom. Ga voor die vacatures intercedent waarbij je lekker op de fiets naar werk kan. Gelijk een beetje beweging te pakken en je kan later opstaan. Klinkt goed toch? 

Raaak personeel heeft de beste intercedent vacatures

Parttime werken?
Geeft je huidige baas je nu niet de ruimte om parttime te gaan werken? Of werk je nu al parttime, maar wil je graag ergens anders aan een nieuwe uitdaging beginnen? Bij Raaak Personeel hebben wij dé vacature intercedent voor jou waar je parttime aan de slag kan. 32 uur werken? Of toch 24? Wij gaan ons best voor jou doen. Vind je het toch lekkerder om er volle bak tegenaan te gaan in een 40-urige werkweek? Ook dan kunnen wij jou zeker helpen. Laat ons weten waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Wij horen graag van je. 
Afwisselend werk
Als intercedent heb je een hele afwisselende baan. Jij bent continu bezig met verschillende opdrachtgevers, verschillende kandidaten en verschillende vacatures. Vacature sales? Of een vacature in de zorg? Jij vervult ze allemaal als intercedent. Geen 1 dag is hetzelfde en dat maakt het werk zo leuk. Ook bij Raaak Personeel zijn onze consultants de schakel tussen opdrachtgevers en werkzoekenden. Ik ken niemand zo enthousiast over hun baan als zij dus zij zijn de aangewezen personen om jou alles vertellen over hoe een intercedent te werk gaat. 
image

Opleiding nodig?

Om als intercedent aan de slag te gaan, heb je geen specifieke opleiding nodig. Ik zal je vertellen, die is er ook niet. Het is bij deze job vooral belangrijk dat je bepaalde vaardigheden in huis hebt en deze kan je meestal ook ontwikkelen bij andere opleidingen. In de meeste gevallen is een HBO- of WO-niveau wel gewenst. Betekent dit nu dat je met MBO niveau niet kan reageren op vacatures voor intercedent? Nee. Zo lang jij kan aantonen dat jij bepaalde skills hebt, dan maak je kans. Ben jij bijvoorbeeld klantgericht, goed in coachen en kan jij als de beste plannen? Heb jij veel geduld, ben je flexibel en kan jij goed netwerken? Dan is deze baan voor jou op het lijf geschreven. 

Twijfel niet langer

Schrijf je bij ons in

Ben je enthousiast geworden en wil je die leuke baan? Schrijf je dan in bij Raaak Personeel.
Je inschrijven bij Raaak Personeel.
Vul het formulier in, dan nemen wij contact op voor een 1 op 1 gesprek bij de vestiging bij jou in de buurt.
Een Job Alert invullen.
Binnen 10 seconden geregeld, als eerste een mail wanneer er nieuwe magazijn vacatures binnenkomen. 
Contact met ons opnemen.
Een vraag? We geven je graag antwoord! Bel ons op, we horen graag van je!