Homepage Vestigingen Uitzendbureau in Tilburg

Uitzendbureau in Tilburg

Een uitzendbureau in Tilburg dat werk maakt van jouw carrière? Check. Raaak Personeel is het uitzendbureau van de regio. Inschrijven. Voorstellen. Baan.

De consultants in Tilburg hebben een ijzersterke discipline: zij moeten immers elke dag de verleiding van de McDonalds aan de overkant weerstaan ;-)

Wij zijn Raaak Personeel. We houden van een grapje, maar we zijn serieus als het gaat om het vinden van werk. Op welke positie op de arbeidsmarkt je je ook bevindt, ons uitzendbureau in Tilburg helpt je verder. Ben je een ervaren professional en toe aan een nieuwe stap in je carrière? Of ben zoekende en wil je weten wat bij je past? Wat je vraag ook is, welke leeftijd je ook hebt, Raaak heeft de oplossing. Onze consultants luisteren met oprechte interesse naar je en onderzoeken je capaciteiten. Daarna laten we zien wat voor jou de snelste weg is naar de best passende baan. Klinkt goed? Mooi. Maar let op, we hebben nog veel meer voordelen voor je.

Tilburg is een logistieke hub

Tilburg is meer dan een logistieke hotspot. Veel meer. Wij kennen de MKB-bedrijven in deze regio en weten welke bedrijven op zoek zijn naar nieuw personeel. Wat we belangrijk vinden? Als we denken dat je de juiste capaciteiten hebt, dan stellen we je voor bij werkgevers. Soms zelfs bij bedrijven waar geen actuele vacatures zijn, maar die wel open staan voor nieuwe mensen. Slim, toch? Zo maken we sneller de perfecte match. Kennis van de lokale arbeidsmarkt geeft je een voorsprong op de concurrentie. Je weet eerder dan wie ook dat er gave baankansen zijn en we introduceren je persoonlijk. Zo heb jij 2 streepjes voor op alle andere sollicitanten. Het gevolg? De kans dat je die ene gave baan krijgt, is vele malen groter.

Uitzendbureau voor studenten, ouderen én gepensioneerden

Echt, het maakt ons geen klap uit hoe oud je bent. Op ons hoofdkantoor werken mensen die net uit de schoolbanken komen (en er soms er nog in zitten) en mensen die de 60 ruimschoots zijn gepasseerd. Wij kijken niet naar leeftijd, maar naar motivatie en vaardigheden. En waar je vandaan komt? Ook dat maakt niet uit. Wie wil werken, is welkom bij Raaak.

De beste branches in Tilburg

Als allround arbeidsbemiddelaar hebben we alle typen functies. We zijn dus geen 100% technisch uitzendbureau in Tilburg. Maar we hebben wel veel technische functies: denk aan machine operators, engineers en werktuigbouwkundigen. Als logistiek centrum staan veel werkgevers te trappelen om chauffeurs. En wat dacht je van alle horeca in het bruisende hart van de stad? Ook daar is volop werk te vinden. Naast logistieke vacatures, hebben we als uitzendbureau ook veel ICT en hr. vacatures open staan. De “beste” branche bestaat niet. Hoezo, dan? Het gaat erom waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Daarom vinden wij persoonlijk contact cruciaal. Als we echt weten wie je bent en wat je kunt, kunnen onze consultants jou goed, snel en effectief bemiddelen.

Alle uitzendbureaus Tilburg

We zijn niet het enige uitzendbureau van Tilburg. Unique, Technicum, Flex, het zijn stuk voor stuk bureaus uit deze regio. Maar waarom verder zoeken? Wij hebben de leukste vacatures in iedere branche. En ja, we zijn een prijswinnend bureau dat sneller groeit dan de naaste concurrentie. De belangrijkste reden daarvan is dat onze klanten tevreden zijn. En klanten zijn bij ons niet alleen de bedrijven die de factuur betalen van onze dienstverlening. Wie behandelen we nog meer als klant? Onze kandidaten. Die zijn net zo goed onze klanten als de werkgevers.

Raaak Personeel is er voor jou

Kandidaat = klant
Mensen die een (andere) baan willen zijn dus ook onze klanten. Starters en baanveranderaars op zoek naar een nieuwe uitdaging in deze mooie stad. Doordat zij tevreden zijn, kunnen wij een goede match maken. Dat is ook de reden dat we alles op alles zetten om voor jou de best passende baan te vinden. En dat is? Geen werk waar je alleen de eerste dag met een glimlach naartoe gaat, maar een baan voor langdurig werkplezier. Iedere dag fluitend naar je werk is misschien overdreven, maar we garanderen wel dat wij ons uiterste best voor je doen. Of het nu gaat om vakantiewerk of een leidinggevende functie: op Raaak kun je rekenen!
Persoonlijk contact = betere baan
Onze consultants in Tilburg zijn oprecht geïnteresseerd in jouw interesses. Het voordeel? Als je spreekt met Rik, Marc, Michelle, Lisa of één van onze andere consultants, dan ervaar je vanzelf de meerwaarde van deze mensgerichte benadering. Welke cultuur past bij je? Wat zijn je ambities? Als we alles in beeld hebben, dan stellen we een passende partij voor. Geen gedoe met zelf solliciteren of moeilijk vacaturebanken afspeuren. Gewoon direct een mooie match. Een passende baan vlakbij huis.

De coolste werkgevers in Tilburg

Wij hebben contacten bij heel veel bedrijven en instellingen in deze regio. We hebben banen op vmbo, mbo, hbo en universitair niveau. Wil je hogerop? Dan is het slim om te investeren in cursussen, scholing en opleidingen. Ook daar helpen we graag bij. Zo geven we je graag kosteloos loopbaanadvies en hebben we een scholingspotje om bijvoorbeeld cursussen en opleidingen te betalen.

7 Voordelen van Raaak

Het meest persoonlijke uitzendbureau van Tilburg. 
Al 10 jaar expert In vacatures dichtbij jouw woonplaats. 
Kom je op de koffie? We zijn ook geopend doordeweeks van 8:30 tot 17:30.
Betere baan? APK-loopbaangesprek = duurzaam advies. 
Gratis opleidingen die je verder brengen. 
Eerlijk advies = betere match, want we kijken ook naar je persoonlijkheid. 
Groot lokaal & regionaal netwerk = meer baanopties. 

Je kan ons hier vinden


Contact

Telefoon: 013 - 303 22 21
Email: tilburg@raaakpersoneel.nl


Adres

Aphroditestraat 13
5047 TW Tilburg


Openingstijden

Maandag: 08:30 – 17:30
Dinsdag: 08:30 – 17:30
Woensdag: 08:30 – 17:30
Donderdag: 08:30 – 17:30
Vrijdag: 08:30 – 17:30
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Ontmoet het team

Een gezicht bij de naam

Schrijf je bij ons in

Twijfel niet langer

Ben je enthousiast geworden en wil je die leuke baan? Schrijf je dan in bij Raaak Personeel.
Je inschrijven bij Raaak Personeel.
Vul het formulier in, dan nemen wij contact op voor een 1 op 1 gesprek bij de vestiging bij jou in de buurt.
Een Job Alert invullen.
Inschrijven voor een job alert kost nog geen 10 seconden, als eerste nieuwe vacatures in je mail.
Contact met ons opnemen.
Een vraag? We geven je graag antwoord! Bel ons op, we horen graag van je!

Tilburg in bewegend beeld

Om te koekeloeren

De Babbelbox

Alle praatjes op een rij