Vind je nieuwe baan!

Vakantiewerk Waalwijk

Ben jij op zoek naar leuk vakantiewerk in Waalwijk? Raaak Personeel helpt je bij het vinden van een passende functie, waarin je geld verdienen combineert met een gezellige tijd. Waalwijk heeft een unieke ligging aan de Bergsche Maas en middenin de Benelux; voldoende ruimte dus voor bedrijvigheid en dat betekent veel aantrekkelijke functies voor jou in de vakantie.

Vele voordelen als je kiest voor vakantiewerk in Waalwijk

Wil jij tijdens de volgende vakantieperiode actief zijn in de recreatie, horeca of het toerisme? Waalwijk kent veel diverse bedrijvigheid, zéker tijdens de vakantieperiode. Veel bedrijven hebben tijdens de vakanties extra veel behoefte aan gemotiveerd personeel die kiezen voor een tijdelijke periode. Vakantiewerk is een perfecte manier om (relevante) werkervaring op te doen, geld te verdienen en nieuwe vrienden te maken. Vakantiewerk in Waalwijk is leuk en uitdagend. Ga jij komende zomer ook geld verdienen met aantrekkelijk vakantiewerk?

Wij helpen je aan de leukste baan

Vakantiewerk is goed te combineren met vrije tijd, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een tijdelijke fulltime functie. Hoe jij je vakantiewerk ook in wilt vullen, bij Raaak Personeel kunnen we je in contact brengen met de leukste vakantiebanen. Wil je doorlopend op de hoogte blijven van vakantiewerk in Waalwijk? Schrijf je dan in voor de Raaak personeel job-alert. Zo loop je nooit jouw kans op een gezellige vakantiebaan in Waalwijk mis.

 

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag

Ja, ik ga ervoor!

Stuur de vacature naar uw mail!