Vind je nieuwe baan!

RAAAK CAPELLE

Uitzendbureau in Capelle aan den IJssel gezocht? Raaak Personeel is sinds augustus 2017 hét uitzendbureau van Capelle. Wij helpen je snel aan een baan die bij je past, aan werk om trots op te zijn.

Veel verschillende vacatures bij het uitzendbureau in Capelle aan den IJssel

Wil je werken in Capelle aan den IJssel? Er is op dit moment veel behoefte aan personeel. Denk aan: customer servicemedewerkers, inkopers, marketeers, commercieel medewerkers en vakmensen zoals operators, chauffeurs en lassers. Staat je favoriete functie er niet bij? Geen nood. Vertel ons uitzendbureau in Capelle aan den IJssel van welk werk je energie krijgt, wij vertellen dan direct wat je mogelijkheden zijn.

INTERESSE

Je persoonlijke consultant, luistert met oprechte interesse naar je verhaal.

HRorganizer 

Een persoonlijkheidstest t.w.v. 150 EUR toont je capaciteiten.

WERKGEVERS

Raaak Personeel kent de werkgevers in Capelle en omstreken.

Je kan ons hier vinden:

Raaak Capelle aan den IJssel

De Linie 1
2905 AX Capelle aan den IJssel
Nederland
Telefoon: 010 - 3031921
Email: capelle@raaakpersoneel.nl

Openingstijden:

Uitzendbureau Capelle aan den IJssel
Maandag 09:00 – 20:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag 09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Melanie Havelaar

Melanie Havelaar
(REGIOMANAGER)

Racet heen en weer tussen Papendrecht en Capelle.

Jeanny de Randamie

Jeanny de Randamie
(VESTIGINGSMANAGER)

Houdt van pittig eten.

JEFFREY DEKKER

JEFFREY DEKKER
(CONSULTANT)

Houdt van tempo!

LIA

”Ze had de moed al bijna opgegeven, vond zichzelf te oud. Raaak zocht een medewerker support en Milan dacht meteen aan Lia. Lia is op gesprek geweest en werd aangenomen.”

Jaimy Holierhoek

Jaimy Holierhoek
(CONSULTANT)

Slaat geen festival over.

MILAN VAN LEEUWEN

MILAN VAN LEEUWEN
(CONSULTANT)

Ongelooflijk Rotterdamst.

Vacatures in iedere branche en op ieder niveau

Zoek je een functie op hbo-niveau? Ook dan staat het uitzendbureau in Capelle aan den IJssel je graag terzijde met raad en daad. Wij hebben vacatures in vrijwel iedere branche en op ieder niveau. Kies voor Raaak Personeel, de snelste weg naar je nieuwe baan. Wat we voor je doen hangt af van je wensen, je ervaring en het type baan. Het maakt nogal uit of je vakantiewerk zoekt of als 55-jarige binnenstapt, omdat je toe bent aan een carrièreswitch. Mensen komen altijd met een vraag over werk, wij geven iedereen persoonlijke aandacht. Samen bereiken we sneller je doel: de baan vinden die -in de levensfase waarin je nu zit- het beste bij je past.

Hoe vinden we je baan?

Hoe begin je de zoektocht naar een baan bij een uitzendbureau in Capelle aan den IJssel? Of je nu starter bent op de arbeidsmarkt of een ervaren professional, het makkelijkste is om op onze vestiging een afspraak te maken. In een persoonlijk gesprek kijken we naar je mogelijkheden. We analyseren je cv, luisteren naar je wensen en bekijken aandachtig je gedragsprofiel. Zo ontdekken we samen welk werk bij je past.

 

Goede voorbereiding sollicitatiegesprek

Maar we kijken ook welke werkgever en werksfeer overeenkomt met jouw karakter. Heb je een passende vacature op het hoog? Dan bereiden we je goed voor op het sollicitatiegesprek en introduceren we je bij het bedrijf. Samen ontdekken we je talent en vinden werk dat je met trots vervult.

Bekijk het aanbod online

Natuurlijk, ieder mens is anders. Sommige mensen willen liever zelf eerst online vacatures bekijken en zelf reageren. Wil je zelf eens virtueel snuffelen in ons aanbod? Dat kan ook. Klik op onderstaande banner en je ziet direct ons overzicht van actuele vacatures in deze regio.

 

 

Meer weten over de vacatures?

Soms twijfelen mensen of ze moeten reageren. Past deze baan wel bij mij? Voldoe ik wel aan het profiel? Bij twijfel adviseren we je altijd om even contact op te nemen met de mensen van onze vestiging. Wij vertellen je graag meer over alle vacatures die je op onze website ziet. Tijdens kantoortijden kun je met ons contact opnemen via WhatsApp, maar e-mailen of bellen kan uiteraard ook. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet, maar neem contact op via 010-3031921. Team Capelle staat voor je klaar!

 

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag