DE CULTUUR VAN RAAAK.

In 2009 begonnen in een huisje op de Dijk in Alblasserdam. Inmiddels uitgegroeid tot een uitzendbureau met 8 vestigingen! Wat kenmerkt Raaak? De mensen die er werken!

8 VESTIGINGEN

Raaak is breed vertegenwoordigd in Zuid-Holland en Brabant. Met als nieuwste aanwinst onze vestiging in Etten-Leur!

MEER DAN 50 RAAAK-ERS

Binnen Raaak hebben we verschillende afdelingen met uiteraard ook verschillende mensen. Bij Raaak kijken we naar persoonlijkheid en zien we graag mensen die zich als een vis in het water voelen binnen de organisatie. Erg opvallend is de diversiteit in leeftijd bij Raaak (19-65).

RUIMTE VOOR GROEI

Wij bieden onze mensen verschillende cursussen aan om zich te ontwikkelen. Daarnaast is er volop ruimte om door te groeien binnen Raaak.

VISSEN IN EEN ZEE VAN BLAUW

Op het hoofdkantoor in Alblasserdam staat een goed gevuld aquarium. Schrik niet als je Mark, onze directeur, met emmers water en vissenvoer in de weer ziet.

Ook werken bij Raaak?!

LEER ONZE CONSULTANTS KENNEN

Om je alvast een voorsprong te geven bij het leren kennen van je toekomstige collega’s?!

LUUK DE GANS

Daag Luuk uit voor een potje tafelvoetbal en je bent een uurtje zoet . Het schijnt zelfs dat Luuk op zijn vrije zaterdag langs kantoor wipt om een potje te spelen.


LEENDERT KAMSTEEG

Leendert is de man van de lijstjes. Vraag je aan Leendert wie de topscoorder was op het WK voetbal in 2002, dan antwoordt hij volmondig: ”Ronaldo Luis Nazário de Lima!”

EIGENAARDIG

EERLIJK

RAAAK

SPORTIVITEIT, STRANDBALLEN & SNELLE PLANGA'S

Stiekem zijn we soms toch wel sportief. Jaarlijks rennen we met een aantal teams mee in de Zwijndrechtse Verkerkloop en een aantal bikkels loopt jaarlijks de 80 van de Langstraat in Waalwijk. Daarnaast is in Waalwijk de zon soms zo fel dat er een aantal hippe planga’s op de neus worden gezet. En tja.. Die strandbal. Daar wordt soms mee gevoetbald én soms gebruiken we deze bal in campagnes om kandidaten te werven.

Ook werken bij raaak!?

‘’Wie niet kan delen, kan ook niet vermenigvuldigen.’’ Deze leus roep ik al heel mijn leven. Als je niet bereid bent om iets voor een ander te doen, geloof ik niet dat je erg ver gaat komen.

Ik heb nog meer uitspraken, maar ik weet niet of dat geschikt is voor op deze pagina!

– MARK VAN OOSTERHOUT (DIRECTEUR)

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag