Homepage Leer Raaak kennen

Wie zijn wij?

Lokale werkexpert

We zijn een groeiend uitzendbureau. In 2009 was er 1 vestiging in Alblasserdam. In 2020 10 vestigingen verspreid door Zuid-Holland, Noord-Brabant en Utrecht. En straks? Dat weet niemand. Maar het is wel onze ambitie om in 2030 exact 30 vestigen te hebben door heel Nederland. En waar we het meest trots op zijn? Afgelopen 10 jaar hebben we meer dan 10.000 mensen aan fijner en beter passend werk in de buurt geholpen. Kortom: Raaak is de lokale werkexpert.

Interne vacatures bij Raaak Personeel

Collega's worden!

De belangrijkste redenen om bij ons te komen werken? Je mag jezelf zijn, je kunt doorgroeien en er is een familiegevoel: iedereen is enorm betrokken bij de organisatie. Nog niet genoeg? We leiden je intern verder op (met waardevolle trainingen), je krijgt 30 vakantiedagen per jaar en we hebben te gekke, memorabele uitjes.

Wat doet Raaak?

Uitzenden. Detacheren. Werving & Selectie

Wat doen we nu eigenlijk? Heel simpel: wij helpen mensen met het vinden van werk. Je start op uitzendbasis of op basis van werving en selectie. In het eerste geval ga je eerst via ons werken, in het tweede geval kom je direct terecht bij je nieuwe werkgever. Leuk weetje: 70% van de mensen die wij bemiddelen krijgt uiteindelijk een vaste baan. Mooi, toch?

De cultuur van Raaak

Eerlijk. Eigenzinnig. Dichtbij.

Eerlijkheid is niet het eerste wat in je opkomt bij het woord ‘uitzendbureau’ . Toch? Wij vinden eerlijke communicatie wel belangrijk. En eigenzinnig? Zijn we ook, maar daarvoor moet je eigenlijk bij onze bedrijfsuitjes zijn geweest. En misschien wel onze belangrijkste waarde: dichtbij. Wij zijn letterlijk ‘en figuurlijk dichtbij onze kandidaten en dichtbij onze klanten. Op zaterdag open, altijd bereikbaar en we voelen ons oprecht betrokken bij iedereen die we bemiddelen.

Raaak in beeld

Creatief. Wervend. Ondernemend.

Er is krapte op de arbeidsmarkt. Waarom vinden we dan toch die onvindbare kandidaat? Nou, 1 van de succespijlers is dat we ook online dichtbij kandidaten zijn. Met sprekende video’s die niet alleen prijzen winnen, maar ook heel veel vertellen over je toekomstige werkplek en collega’s.

De Babbelbox

Dit gebeurt er