Homepage Vestigingen Uitzendbureau in Schiedam

Uitzendbureau in Schiedam

Toe aan een baan waar je wél energie van krijgt? Of nog steeds die leuke collega niet gevonden voor die ene vacature? Uitzendbureau Raaak Personeel in Schiedam helpt je verder!

Bij Raaak Personeel nemen we de ideale baan of collega vinden heel serieus. Daarom kijken wij verder dan een cv: waar krijgt iemand energie van, wat zijn de ambities en de drijfveren? Met een volledig beeld van wat iemand kan en wil, vullen we een vacature snel en langdurig in.

En dat doen we niet alleen. Samen met onze Raaak-vestigingen in Rotterdam, Capelle aan de IJssel, en Dordrecht bundelen wij onze expertise en versnellen we de zoektocht naar jouw ideale baan of collega.

Raaak Personeel zorgt voor die baan in de buurt!

De afgelopen tijd zijn de collega’s in Schiedam druk geweest met het in kaart brengen van alle bedrijven in en rondom Schiedam. Ze hebben contact gelegd met tientallen bedrijven en weten inmiddels perfect waar vraag naar is in de regio Schiedam, Vlaardingen, Maassluis en Groot-Rotterdam. Zoek jij een baan in de IT, de industrie, het havengebied, op kantoor, in de planning, in de logistiek, als operator, in de metaal, in de productie, als magazijnmedewerker, als administratief medewerker? Raaak Personeel richt zich op allerlei sectoren. Dat wil niet zeggen dat we zomaar wat doen. Onze mensen verdiepen zich in de banen die ze aanbieden. Bovendien verdiepen ze zich in jou. Jij bent tenslotte veel meer dan je cv. Wat zijn jouw wensen, wat kan je, waar heb je ervaring mee, van welk soort werk word jij gelukkig? Allemaal belangrijke vragen. Onze consultants luisteren met oprechte interesse naar je en onderzoeken je capaciteiten. Daarna laten we zien wat voor jou de snelste weg is naar de best passende baan.

Vacatures in Schiedam voor iedereen

Voor iedereen? Ja, echt. Voor iedereen. Het maakt ons niet uit hoe oud je bent. Op de kantoren van Raaak Personeel werken mensen die net uit de schoolbanken komen en mensen die de 60 al gepasseerd zijn. Wij kijken namelijk naar motivatie en vaardigheden. En waar je vandaan komt? Ook dat maakt niet uit. Wie wil werken, is welkom bij Raaak.

Waarom zou jij je inschrijven bij een uitzendbureau?

Goede vraag. Omdat wij veel meer doen dan jouw cv doorsluizen naar een van onze opdrachtgevers. We zijn de lokale en regionale experts als het gaat om de arbeidsmarkt. We weten wat er speelt in de regio waar we werken. Dat betekent dus ook dat we vaak al informatie hebben over baankansen die nog niet iedereen weet. We hebben namelijk dagelijks contact met onze klanten en die vertellen ons weleens wat! Wij kunnen jou dus voorstellen voor een baan waar nog niet eens een vacature voor is. Je staat dan dus niet met 1-0 voor, maar met 3-0. Lekker toch?

Hoe werk dat dan?

Jij schrijft je in bij Raaak Personeel. Dat kan als je langskomt, dat kan ook online als je op één van onze vele vacatures solliciteert. Daarna volgt een uitgebreide intake met één van onze mensen op ons splinternieuwe kantoor aan de Broersvest in Schiedam. We vragen je het hemd van het lijf. Dat doen we omdat we een goed beeld willen krijgen van jouw wensen en capaciteiten. Na dat gesprek werken we alles uit in een uitvoerige voorstelmail die we sturen naar onze contactpersoon binnen het bedrijf waar jij graag aan de slag wilt. Dat kunnen ook meerdere bedrijven zijn. Vaak heb jij dus nog een keuze ook! Word jij vervolgens uitgenodigd voor een gesprek, dan bereiden wij je voor. Wat vindt de opdrachtgever belangrijk, met wie heb je het eerste gesprek, welke vragen worden er gesteld. Geloof ons, jij komt een stuk relaxter aan bij je sollicitatiegesprek als je weet wat er aan je wordt gevraagd en jij je hebt kunnen voorbereiden. 

Raaak Personeel verzorgt ook opleidingen

Doen we nog meer behalve ‘traditioneel werven’? Absoluut. Bij Raaak Personeel zijn we ook intensief bezig met het om- en bijscholen van mensen. Vooral voor bedrijfstakken waar een schreeuwend en structureel tekort is aan personeel. Technici bijvoorbeeld. ‘Niet aan te komen’, volgens menig HR-medewerker. In 2018 begonnen we met één collega die zich bezighield met Opleiden & Mobiliteit, inmiddels zijn het er 4.

Wat we dan precies doen? Raaak betaalt je opleiding en zorgt voor begeleiding. Eigenlijk faciliteren we alles. Deelnemers aan deze omscholingsprojecten gaan gemiddeld 1 dag in de week naar school en werken de rest van de tijd. Wij regelen de werkplekken en je krijgt uiteraard een volledig salaris uitbetaald. We hebben met deze aanpak in de afgelopen 2 jaar al twee keer metaalproject gedraaid. Dat heeft een flink aantal goed opgeleide verspaners en ander technisch personeel opgeleverd. Wat we van de kandidaten vragen is 100% inzet en enig technisch inzicht en affiniteit met de branche uiteraard. Maar als je echt wilt, is dit een 100% kans op een andere baan en wellicht ook een heel ander leven.

Actie ondernemen? Zo ga je voor die betere baan!

Wat kun je nu concreet doen als je overweegt de overstap te maken naar een andere baan? Er zijn diverse mogelijkheden. Je kunt natuurlijk altijd onze vacatures op de website bekijken. Ook zijn al onze vacatures te vinden op Indeed. Zie je iets dat bevalt? Dan is het zaak om meteen te solliciteren! Een andere weg naar een nieuwe baan is je inschrijven bij Raaak Personeel in Schiedam. Na je inschrijving nemen wij contact op en plannen we een gesprek in. Schrijf je in, dan spreken we elkaar snel! 

7 Voordelen van Raaak

Het meest persoonlijke uitzendbureau van Schiedam. 
Al 12,5 jaar expert In vacatures dichtbij jouw woonplaats. 
Kom je op de koffie? Wij zijn open van Maandag t/m Vrijdag van 8.30uur tot 17.30uur
Betere baan? APK-loopbaangesprek = duurzaam advies. 
Gratis opleidingen die je verder brengen. 
Eerlijk advies = betere match, want we kijken ook naar je persoonlijkheid. 
Groot lokaal & regionaal netwerk = meer baanopties. 

Je kan ons hier vinden


Contact

Telefoon: 010 - 316 74 80
Email: schiedam@raaakpersoneel.nl


Adres

Broersvest 6D
3112 DD Schiedam


Openingstijden

Maandag: 08:30 – 17:30
Dinsdag: 08:30 – 17:30
Woensdag: 08:30 – 17:30
Donderdag: 08:30 – 17:30
Vrijdag: 08:30 – 17:30
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Ontmoet het team

Een gezicht bij de naam

Schrijf je bij ons in

Twijfel niet langer

Ben je enthousiast geworden en wil je die leuke baan? Schrijf je dan in bij Raaak Personeel.
Je inschrijven bij Raaak Personeel.
Vul het formulier in, dan nemen wij contact op voor een 1 op 1 gesprek bij de vestiging bij jou in de buurt.
Een Job Alert invullen.
Inschrijven voor een job alert kost nog geen 10 seconden, als eerste nieuwe vacatures in je mail.
Contact met ons opnemen.
Een vraag? We geven je graag antwoord! Bel ons op, we horen graag van je!

Schiedam bewegend in beeld

Om te koekeloeren

De Babbelbox

Alle praatjes op een rij