Homepage Vestigingen Uitzendbureau in Oosterhout

Uitzendbureau in Oosterhout

Raaak Personeel. Het uitzendbureau in Oosterhout. De tofste banen. Topsalaris. Doorgroeimogelijkheden.

Werken bij ons uitzendbureau in Oosterhout betekent werken in een prachtstad met historie. Wist je dat er in de prehistorie al mensen woonden in onze regio? Als we kijken naar de laatste honderd jaar, dan zien we vooral na de Tweede Wereldoorlog een enorme economische groei en continue innovatie. Industrie is uit de regio vertrokken, maar nieuwe bedrijvigheid is op komen zetten en daarom hebben we ook nu nog veel behoefte aan personeel. En dat betekent behoefte aan jou. In welke positie je je nu bevindt op de arbeidsmarkt, ons uitzendbureau in Oosterhout helpt je verder. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of wil je weten welke banen écht bij jou passen? Onze consultants luisteren naar jouw verhaal en ondervinden samen met jou wat jouw sterke punten zijn. Advies wordt gegeven op maat en die baan wordt voor jou gezocht. Mooi toch?

Werken in Oosterhout

Raaak Personeel: het uitzendbureau uit Oosterhout

Werken via het uitzendbureau van Raaak in Oosterhout is top. Het is hier niet zo groot, massaal en onoverzichtelijk. Het grote voordeel voor jou? Wij kennen opdrachtgevers uit deze regio en hebben goed contact met hen. Wij weten wanneer zij opzoek zijn naar nieuw personeel, zelfs wanneer zij dit zelf nog niet weten. Zo kan het zijn dat er nog geen vacature openstaat bij bedrijf X. Vinden wij dat jij met jouw kwaliteiten wel van waarde zou kunnen zijn voor dit bedrijf? Wij stellen je alsnog voor. Goed toch? Zo maken wij sneller die perfecte match. Goed contact met opdrachtgevers geeft ons een voorsprong op andere uitzendbureaus in Oosterhout. Jij bent eerder op de hoogte van nieuwe baankansen dan wie dan ook. Daarnaast stellen wij jou persoonlijk voor bij bedrijven. De kans dat je een gave baan vindt, wordt zo vele malen groter.

Persoonlijk contact = betere baan

Kom eens bij ons uitzendbureau in Oosterhout langs en je merkt direct dat onze consultants oprecht interesse in jou tonen. Waar ben je naar opzoek? Wat zijn jouw kwaliteiten? Nog voorkeuren? Of heb je een aantal vragen? Schiet maar raak. Wij zijn het uitzendbureau in Oosterhout waar je het meest persoonlijk een gesprek kan aangaan. Wil je schoonmaakwerk gaan doen? Of wil je toch liever in een magazijn werken? Klop bij ons aan en wij gaan voor je aan de slag. Hebben we iets gevonden? Wij stellen je voor. Geen gestoei meer met sollicitatiebrieven of je CV netjes moeten maken. Wij doen het voor je. Mag je op gesprek komen? Wij bereiden je van A tot Z voor. Aangenomen? Wij bellen je naderhand nog op om te vragen of jij nog steeds op je plek zit. En o ja, je bent natuurlijk altijd nog welkom bij ons voor een kopje koffie. Veel Raaak-krachten doen dat en wij vinden dat hartstikke gezellig.

7 Voordelen van Raaak

Raaak Personeel = de lokale werkexpert. 
Dichtbij. Werk bij jou om de hoek in Oosterhout. 
Koffie? Wij zijn open van Maandag t/m Vrijdag van 8.30uur tot 17.30uur
Persoonlijke benadering = 100% baanmatch. 
Gratis opleidingen. Investeer in jouw toekomst. 
Eerlijk advies = betere baan.
Groot lokaal & regionaal netwerk = meer baankansen. 

Je kan ons hier vinden


Contact

Telefoon: 0162 - 820 236
Email: oosterhout@raaakpersoneel.nl


Adres

Torenstraat 13
4901 EG Oosterhout

Openingstijden

Maandag: 08:30 – 17:30
Dinsdag: 08:30 – 17:30
Woensdag: 08:30 – 17:30
Donderdag: 08:30 – 17:30
Vrijdag: 08:30 – 17:30
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Ontmoet het team

Een gezicht bij de naam

Schrijf je bij ons in

Twijfel niet langer

Ben je enthousiast geworden en wil je die leuke baan? Schrijf je dan in bij Raaak Personeel.
Je inschrijven bij Raaak Personeel.
Vul het formulier in, dan nemen wij contact op voor een 1 op 1 gesprek bij de vestiging bij jou in de buurt.
Een Job Alert invullen.
Inschrijven voor een job alert kost nog geen 10 seconden, als eerste nieuwe vacatures in je mail.
Contact met ons opnemen.
Een vraag? We geven je graag antwoord! Bel ons op, we horen graag van je!

Oosterhout in bewegend beeld

Om te koekeloeren

De Babbelbox

Alle praatjes op een rij