Contact Tilburg

De consultants in Tilburg hebben een ijzersterke discipline: zij moeten immers elke dag de verleiding van de McDonalds aan de overkant weerstaan. Daarnaast staan zij elke dag voor jou klaar!

Wij zijn Raaak Personeel. Op welke positie op de arbeidsmarkt je je ook bevindt, het uitzendbureau in Tilburg helpt je verder. Ben je een ervaren professional en toe aan een nieuwe stap in je carrière? Of ben zoekende en wil je weten wat bij je past? Wat je vraag ook is, welke leeftijd je ook hebt, Raaak uitzendbureau Tilburg heeft de oplossing. Onze consultants luisteren met oprechte interesse naar je en onderzoeken je capaciteiten. Daarna laten we zien wat voor jou de snelste weg is naar een passende baan!

 

 

Interesse

Je persoonlijke consultant, luistert met oprechte interesse naar je verhaal.

MatchQ

De persoonlijkheidstest van MatchQ t.w.v. 150 EUR toont je capaciteiten.

Werkgevers

Raaak Personeel kent de werkgevers in Tilburg en omstreken.

Contactgegevens

Uitzendbureau Tilburg

Aphroditestraat 13
5047 TW Tilburg
Nederland
Telefoon: 013 – 303 22 21
Email: tilburg@raaakpersoneel.nl

Openingstijden

Uitzendbureau Tilburg

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Rik Bruning (Consultant)

Bedenker van de Raaak-geurhanger.

Purdy Zufang (Consultant)

Weet alles over logistiek.

Het uitzendbureau in Tilburg stelt je voor aan verschillende werkgevers

Tilburg is meer dan een logistieke hotspot. Veel meer. Wij kennen de MKB-bedrijven in deze regio en weten welke bedrijven op zoek zijn naar nieuw personeel. Wat we belangrijk vinden? Als we denken dat je de juiste capaciteiten hebt, dan stellen we je voor bij werkgevers. Soms zelfs bij bedrijven waar geen actuele vacatureszijn, maar die wel open staan voor nieuwe mensen. Zo maken we sneller de perfecte match.

Maak een afspraak met een van onze consultants

De consultants van ons uitzendbureau komen uit Tilburg, we kennen de lokale arbeidsmarkt en geven binnen 3 dagen een eerlijk advies. Bij ons ben je geen nummer, maar een gewaardeerde klant. Kopje koffie, fris of thee? Bel of maak een afspraak: je bent van harte welkom! Je kunt ons telefonisch bereiken op 013 – 303 22 21.

Vind vacatures in en nabij Tilburg