Support

Het hart van Raaak Personeel

Onze afdeling Support op het hoofdkantoor in Alblasserdam doet precies wat de naam al suggereert; Support bieden. Ze doen dat binnen Raaak, maar ze zijn er zeker ook voor onze RaaakKrachten en voor klanten. Ze zijn met hun enorme hoeveelheid aan kennis over cao’s, wet- en regelgeving en de ziektewet het kloppend hart van Raaak Personeel.


Je kan ons hier vinden

Neem wat zoetigheid voor ons mee

Support

Wat doen ze?

Arlette, Nienke, Irma, Sabrina en Marieke zorgen voor de inschaling van uitzendkrachten, de wekelijkse verloning en zetten contracten klaar. Dat vergt veel uitzoekwerk, doorspitten van cao’s en nauwkeurig controleren van gegevens. Alles moet namelijk 100% kloppen!

Zijn er nog meer mensen werkzaam?

Jazeker!

Serge is onze Business Controller en Claudia onze manager Support. Naast het stroomlijnen van de financiële en salarisadministratie fungeert Serge als troubleshooter op de afdeling. Cornelia verzorgt de financiële administratie en zorgt dat alle facturen op tijd betaald worden. Irma is onze HR consultant en Marieke zet zich in voor het debiteurenbeheer. Werk je voor Raaak en word je ziek?  Dan krijg je met Jacqueline of Janny te maken. Zij zorgt voor de begeleiding tijdens ziekte. Verder behandelt ze loonbeslagen en regelt ze loon- en pensioenaangiftes.De Babbelbox

Praatjes uit Papendrecht