Tip een vriend of vriendin

Via Raaak Personeel

Ben jij werkzaam bij Raaak Personeel en ken jij iemand die een baan zoekt, of opzoek is naar een leuke nieuwe baan? Raaak introduceert 'Tip een vriend of vriendin' en verdien allebei 150 euro bruto! 
Interesse in de kandidaat

Hoe werkt het?

Tip een vriend

Dit zijn de spelregels

  • Je vraagt je vriend om zich in te schrijven op deze pagina.
  • (stuur het linkje van deze pagina door)
  • Wij nemen binnen 1 werkdag contact op en nodigen je uit voor een gesprek.
  • Start je vriend via Raaak? BINGO! Jullie (als tipgever en tipkrijger) verdienen beide 150 euro bruto!
  • Het geld? Dat ontvangen jullie na de eerste 200 uur dat de tipkrijger in dienst is bij zijn nieuwe werk

Wie gun jij die 150 euro?

Wees duidelijk in het formulier wie jou heeft getipt

Hoera! Iemand heeft jou de gouden tip gegeven om bij Raaak Personeel te solliciteren. Je bent op de juiste pagina, want jouw sollicitatie levert jou, en je vriend of vriendin 150 euro bruto extra op! Om ervoor te zorgen dat jullie allebei worden beloond is het belangrijk dat alle informatie goed wordt doorgegeven. Ben jij getipt? Zorg dan dat je je aanmeldt via dit formulier anders gaat de beloning helaas aan jou en de tipper voorbij... Meld jij je wel aan, maar geef je geen naam op door wie je bent getipt? Dat is lastig controleren. Vergeet daarom niet in het formulier aan te geven wie jou heeft getipt! Wij gunnen jullie allebei namelijk die wel verdiende bonus! Dus, wat zeggen jullie ervan? Ready voor een bonus? 

Schrijf je in
  • {{ n }}
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Vacature die je aanspreek?

Benoem de vacature naar jouw interesse!

Jij wilt graag die 100 euro bonus binnen slepen en een vriend van jou werkt via Raaak Personeel. Toch, wil je heel graag solliciteren op die éne vacature. Komt voor de bakker! In het formulier kan jij de titel invullen van je droomvacature. Wanneer wij dan binnen 1 werkdag contact met je opnemen bespreken we meteen de opties met je door. Wat een service! Let op... solliciteer dus niet direct op de vacature op de site. De bonus werkt helaas alleen via het contact formulier. Gelukkig kan je via deze weg extra verdienen en je droombaan binnenhalen. Dus, waar wil jij aan de slag? 

Testimonials

Hoor het ook eens van een ander

‘Het contact met Raaak is heel goed. Er is echt een klik met Justin Youell. Ik heb Raaak Personeel vorige week zelfs nog aangeraden bij een andere ondernemer!’ 

-  Kirsten Aarts-Thijssen, Aarts Koeltechniek