Vrachtwagenchauffeur vacatures

Altijd de beste baan!

Je vindt het geweldig: alleen jij en de weg. Scheuren door heel Nederland. Elke dag is anders. Ben je al werkzaam als vrachtwagenchauffeur of is het je droom om dat te worden? Raaak Personeel is dé logistieke specialist uit de regio. Wij kunnen iedereen helpen in Zuid-Holland, Noord-Brabant én Utrecht. Wil je je C-rijbewijs halen? Of wil je overstappen van het buitenland naar het binnenland? Wij hebben die vacatures voor vrachtwagenchauffeur in Nederland.
Zoek in {{ ItemsCount }} vacatures reset filter
Zoek in {{ItemsCount}} vacatures reset filter
Open sollicitatie
Staat jouw vacature er nog niet tussen? Laat jouw gegevens achter en wij helpen je je baan te ontdekken.

7 Voordelen van Raaak

Superveel verschillende en uitdagende magazijn vacatures.
Dichtbij. Banen bij jou in de buurt.
Kom je op de koffie? Open in de avond én op zaterdag.
We geven je graag loopbaanadvies.
Je kunt gratis je hef- of reachtruck certificaat halen.
Groot lokaal & regionaal netwerk
Deskundige en gespecialiseerde consultants.

Werk in regelmaat

Wil je meer tijd vrijmaken voor je gezin? Of ben je het rijden in het buitenland gewoon zat? Wij snappen dat je nu meer opzoek bent naar vacatures voor vrachtwagenchauffeur in het binnenland. Gewoon iets meer regelmaat in je leven. Gelukkig heeft Raaak Personeel veel vacatures openstaan en zit er altijd wel wat voor jou tussen. Wij kennen de logistieke werkgevers in Noord-Brabant en in de Randstad uit ons duim. Regelmaat voor een vrachtwagenchauffeur is niet onmogelijk. Kom eens langs en bespreek de mogelijkheden.

Dichtbij huis werken

Oké, de stap naar het binnenland is gezet. Maar wil je hierbij werken in een specifieke plaats? Of wil je echt dicht bij je huis werken? Wij helpen je graag met jouw wensen. Doordat Raaak Personeel zowel een groot regionaal als lokaal netwerk heeft, is er keuze zat. Rotterdam, Alblasserdam, Etten-Leur of Tilburg. Het maakt allemaal niet uit waar je wilt werken. Jij vertelt ons wat je wilt en wij gaan voor jou op zoek.

image

Rijbewijs of code 95 halen bij Raaak Personeel

Het is je droom om te scheuren in zo een mooie truck. Alleen jij en de weg. Geweldig lijkt het je. Helaas heb je nog geen C- of CE-rijbewijs. Of misschien heb je nog geen code 95. Is dit een probleem? Nee, ook hier kan Raaak Personeel je bij helpen. Zo kunnen mijn collega’s van de afdeling Opleiding & Mobiliteit je erbij helpen om het juiste rijbewijs of code 95 te halen. Het voordeel voor jou? Het wordt allemaal door ons betaald en jij investeert in jouw toekomst. Jij bent straks helemaal klaar om vacatures voor vrachtwagenchauffeur in het binnenland te veroveren. Heb je wel alles al in the pocket? Ook dan kunnen wij jou uiteraard helpen. Je komt dan meestal gelijk al in dienst bij één van onze opdrachtgevers. Welke werkervaring je ook hebt, Raaak Personeel heeft dé baankansen voor jou. 

100% match met je werkgever

Raaak Personeel is dé logistieke specialist in de Randstad en Noord-Brabant. Het voordeel hiervan? Wij hebben veel verschillende werkgevers waar jij aan de slag kan. Je hebt keuze waar je kan werken en hierdoor kom je ook echt bij een werkgever die bij jou past. Hoeveel wil je verdienen? Vind je het belangrijk om ook samen te werken met je collega’s? Wil je hulp bij het laden en lossen? Bij ons kan je het allemaal aangeven. Jij geeft jouw wensen door en wij gaan daar achteraan. 

Twijfel niet langer

Schrijf je bij ons in

Ben je enthousiast geworden en wil je die leuke baan? Schrijf je dan in bij Raaak Personeel.
Je inschrijven bij Raaak Personeel.
Vul het formulier in, dan nemen wij contact op voor een 1 op 1 gesprek bij de vestiging bij jou in de buurt.
Een Job Alert invullen.
Binnen 10 seconden geregeld, als eerste een mail wanneer er nieuwe magazijn vacatures binnenkomen. 
Contact met ons opnemen.
Een vraag? We geven je graag antwoord! Bel ons op, we horen graag van je!