Vind je nieuwe baan!

Werken in Sliedrecht

Ben jij gemotiveerd om te werken in Sliedrecht? Raaak Personeel heeft de leukste en meest uitdagende functies voor je op een rij gezet. Sliedrecht is onderdeel van de Drechtsteden en kent een unieke ligging ten opzichte van de Maas. Dat betekent in de praktijk veel activiteit op het water en veel industrie in de regio. Ben jij iemand die zijn handen uit de mouwen wil steken in diverse functies op mbo-, hbo- of wo-niveau? Dan helpen wij je graag aan een baan die bij jou past.

Waarom werken in Sliedrecht?

Sliedrecht is gelegen in een prachtige regio met veel natuur én bedrijvigheid. De inwoners van Sliedrecht vinden het geweldig om in de stad te wonen of te werken, het biedt volop mogelijkheden. Van oudsher heeft Sliedrecht vooral veel werkgelegenheid te danken aan de zakelijke dienstverlening. Veel bedrijven vestigen zich door het gunstige klimaat van Sliedrecht graag in de regio en dat betekent veel industrie en kantoorbanen op diverse niveaus. Raaak Personeel helpt je graag op weg om je volgende baan in Sliedrecht te vinden.

Regionale kennis en veel vacatures

Raaak Personeel is een regionaal uitzendbureau die veel diverse opdrachtgevers persoonlijk kent. Als je je inschrijft bij ons uitzendbureau helpen we je op een persoonlijke manier om een baan te vinden. Wil je werken in Sliedrecht en geen vacatures missen? Maak gebruik van ons job-alert of kom langs bij Raaak Personeel. Samen kunnen we kijken welke vacatures het beste passen bij jouw ambitie. Of kijk nu al direct naar uitdagende vacatures in Sliedrecht of de regio.

 

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag