Homepage Voor opdrachtgevers

Een vacature aanmelden?

Dat kan makkelijk online

Waarmee kunnen we je helpen? Wil je iemand direct in dienst, op uitzendbasis of heb je behoefte aan ondersteuning op het gebied van werving? Alles kan. Meld je vacature direct online aan of neem contact met ons op. 
Altijd een goede match

Altijd een goede match

Aan de ene kant wil je snel een ingevulde vacature. Aan de andere kant een structurele oplossing. Wij gaan voor een duurzame samenwerking en dat betekent ook dat we tijd, geld en energie stoppen in het maken van de juiste match. We stellen pas iemand voor als die 100% past bij de vacature, jullie werksfeer en beschikt over de juiste vaardigheden. Nieuwsgierig? Vertel jullie personele uitdaging, wij geven graag vrijblijvend advies.

Testimonials

Hoor het ook eens van een ander

ABU-lid sinds de oprichting

Veilig & vertrouwd

Eerlijk zakendoen vinden wij cruciaal. Daarom is Raaak Personeel, sinds de oprichting in 2009, ABU-lid. Hiermee beloven wij dat wij ons hard maken voor een eerlijke, inclusieve en kansrijke arbeidsmarkt.

Álle vacatures vullen wij in

Van Raaak Talent tot recruitment-campagne

Lukt het maar niet om die ene vacature in te vullen? Lijkt het alsof er nergens geschikte kandidaten zijn? Ook met moeilijk in te vullen vacatures helpen wij graag. Of dat nu met een maat gemaakte bedrijfsfilm is of een wervende online campagne. Dankzij onze Marketingafdeling, werving- en selectie en recruitmentspecialisten en onze afdeling Raaak Talent vullen wij zelfs de meest onmogelijke vacatures snel en langdurig in. 

ISO 9001:2015

Kwaliteitsnormering

Sinds 14 maart 2023 is Raaak Personeel gecertificeerd volgens de kwaliteitsnorm ISO 9001:2015.
Het ISO 9001 Kwaliteitscertificaat is een wereldwijd erkende norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie. Wij tonen hiermee aan dat Raaak Personeel volgens vastgestelde procedures werkt en continu blijft verbeteren waardoor wij in staat zijn om de kwaliteit van onze dienstverlening hoog te houden.
Raaak Personeel wordt jaarlijks getoetst door Normec Certification.

Raaak Praaat

Dé Podcast over werk