Homepage Voor opdrachtgevers

Op zoek naar personeel?

Tijdelijk of vast?

Waarmee kunnen we je helpen? Steeds meer bedrijven hebben naast hun vaste personeel een flexibele schil met oproepbare mensen.Belangrijk om te groeien en in te spelen op veranderende marktomstandigheden. Wij van Raaak Personeel helpen u graag verder. Wil je iemand direct in dienst, op uitzendbasis of heb je behoefte aan ondersteuning op het gebied van werving? Alles kan. Meld je vacature direct online aan of neem contact met ons op. 

Altijd een goede match

Altijd een goede match

Eerlijk. Eigenzinnig. Dichtbij

Aan de ene kant wil je snel een ingevulde vacature. Aan de andere kant een structurele oplossing. Wij gaan voor een duurzame samenwerking en dat betekent ook dat we tijd, geld en energie stoppen in het maken van de juiste match.

We stellen pas iemand voor als die 100% past bij de vacature, jullie werksfeer en beschikt over de juiste vaardigheden.

Nieuwsgierig? Vertel jullie personele uitdaging, wij geven graag vrijblijvend advies.

ABU-lid sinds de oprichting

Veilig & vertrouwd

Eerlijk zakendoen vinden wij cruciaal. Daarom is Raaak Personeel, sinds de oprichting in 2009, ABU-lid. Hiermee beloven wij dat wij ons hard maken voor een eerlijke, inclusieve en kansrijke arbeidsmarkt.

Álle vacatures vullen wij in

Van Raaak Talent tot recruitment-campagne

Lukt het maar niet om die ene vacature in te vullen? Lijkt het alsof er nergens geschikte kandidaten zijn? Ook met moeilijk in te vullen vacatures helpen wij graag. Of dat nu met een maat gemaakte bedrijfsfilm is of een wervende online campagne. Dankzij onze Marketingafdeling, werving- en selectie, recruitmentspecialisten en onze afdeling Raaak Talent vullen wij zelfs de meest onmogelijke vacatures snel en langdurig in. 

No cure, no pay

Uitzenden, detacheren of werving en selectie?

Een collega vinden kan op veel manieren. Uitzenden, detacheren, werving & selectie en inmiddels bestaan er ook online wervingscampagnes. Iedere dienst heeft zo zijn voor- en nadelen. Bij werving & selectie betaal je pas als iemand via ons is aangenomen. Bij uitzenden profiteer je optimale flexibiliteit. En online campagnes? Die investering is relatief laag, al geven we geen succesgarantie. Kortom: iedere dienst heeft voor- en nadelen. Vragen? Neem vooral contact op met een vestiging in de buurt. We nemen graag de tijd om al je vragen te beantwoorden.

Raaak Praaat

Dé Podcast over werk

Testimonials

Wat anderen zeggen over Raaak