Homepage Voor opdrachtgevers

Een vacature aanmelden

Dat kan makkelijk online

Veel bedrijven hebben grote moeite om personeel te vinden. Aan de andere kan zijn er veel mensen die vastlopen in hun huidige baan. Door het bieden van loopbaanadvies, het werven van leer/werkplekken, zij-instroomtrajecten en het coachen en begeleiden van mensen naar een (andere) baan, slaat Raaak Personeel een brug. Een brug tussen bedrijfsleven aan de ene kant en gemeenten en UWV aan de andere kant.
Interesse in de kandidaat

Wij investeren in de kandidaat

Dichtbij de kandidaat, dichtbij je bedrijf

Waarmee kunnen we je helpen? Wil je iemand direct in dienst, op uitzendbasis of hebben jullie alleen behoefte aan ondersteuning op het gebied van werving? Alles kan. Meld je vacature direct online aan of neem contact met ons op.

De werkvloer in beeld

Van Werken-Bij-Website tot Recruitment Campagne

Employer Branding is een bekende term. Het betekent niks anders dan het versterken van je werkgeversmerk. Wij helpen graag bij het hele proces. Van het opzetten van de strategie tot de uitvoering. Onze copywriter en marketeer maken samen met jullie een succesvolle wervingscampagne. Laat je inspireren door succesvolle cases en bespreek de mogelijkheden met ons marketingteam. 

No cure, no pay

Uitzenden, werving of online campagnes?

Een collega vinden kan op veel manieren. Uitzenden, detacheren, werving & selectie en inmiddels bestaan er ook online wervingscampagnes. Iedere dienst heeft zo zijn voor- en nadelen. Bij werving & selectie betaal je pas als iemand via ons is aangenomen. Bij uitzenden profiteer je optimale flexibiliteit. En online campagnes? Die investering is relatief laag, al geven we geen succesgarantie. Kortom: iedere dienst heeft voor- en nadelen. Vragen? Neem vooral contact op met een vestiging in de buurt. We nemen graag de tijd om al je vragen te beantwoorden.

Testimonials

Hoor het ook eens van een ander

ABU-lid sinds de oprichting

Veilig & vertrouwd

Sinds de oprichting in 2009 is Raaak Personeel ABU-lid. Dat betekent dat jullie gevrijwaard zijn van claims voor naheffing. Daarnaast vinden we eerlijk zakendoen cruciaal. Wij geloven in duurzame samenwerkingen. Niet voor niets blijven de meeste MKB-bedrijven jarenlang bij ons. In de eerste plaats, omdat we snel de juiste kandidaat leveren. Maar evenzeer, omdat geplaatste kandidaten vaak lang blijven.

Altijd een goede match

Snel raak, lange dienstverbanden

Aan de ene kant wil je snel een ingevulde vacature. Aan de andere kant willen de meeste bedrijven ook een structurele oplossing. Wij gaan voor een duurzame samenwerking en dat betekent ook dat we tijd, geld en energie stoppen in het maken van de juiste match. We stellen pas iemand voor als die 100% past bij de vacature, jullie werksfeer en beschikt over de juiste vaardigheden. Nieuwsgierig? Vertel jullie personele uitdaging op, wij geven graag vrijblijvend advies.