Homepage Voor kandidaten

Ruime keuze werkgevers

Wij werken in vele branches

Bij Raaak Personeel hebben we ons niet gespecialiseerd in één bedrijfstak. We zijn juist specialist in een groot aantal branches. We hebben bijvoorbeeld vacatures in de techniek, de logistiek, de maakindustrie, de chemie, en de IT. We hebben banen bij MKB-bedrijven maar ook bij grote internationale bedrijven.

Carrièremogelijkheden

Raaak Personeel kijkt verder dan jouw cv

Bij Raaak zijn we geïnteresseerd in wie jij bent en van welk werk jij gelukkig wordt. Waar liggen jouw talenten en wat zijn jouw mogelijkheden. In een persoonlijk gesprek in één van onze vestigingen kijken we naar jouw carrièremogelijkheden. We stellen jou alleen voor bij onze opdrachtgevers als we jou persoonlijk en uitgebreid gesproken hebben.

Grote kans op een vaste baan

Uitzendbaan leidt vaak tot vaste aanstelling

Het overgrote deel van onze uitzendkrachten krijgt na de uitzendperiode een vaste baan of jaarcontract bij onze opdrachtgever. Dat perspectief vinden we belangrijk. Raaak Personeel is officieel aangesloten bij de Stichting Perspectiefverklaring. Dat betekent dat wij officieel een perspectiefverklaring mogen afgeven aan flexwerkers die een eigen huis willen kopen. De perspectiefverklaring heb je nodig voor het aanvragen van een hypotheek.

Betaald een opleiding volgen

Onze afdeling Opleiden & Mobiliteit timmert aan de weg

Bedrijven hebben grote moeite met het vinden van personeel. Aan de andere kant zijn er veel mensen die vastlopen in hun huidige baan: langdurig werklozen, statushouders die graag aan de slag willen en 50+ers die van toegevoegde waarde kunnen zijn voor een werkgever. De Raaak collega’s van Opleiden&Mobiliteit zijn druk met het opleiden van deze mensen.

Dit zeggen anderen over ons

Lees de ervaringen

Via Raaak aan het werk

Wat ons bijzonder maakt?

Graag laten we onze RaaakKrachten aan het woord. Dat zijn 1 van de meer dan 10.000 mensen die via ons een baan vonden. Wat vinden zij van onze bemiddeling en begeleiding? Waarom kozen ze voor ons? Hoe is de baan bevallen? Lees het & je weet het!

Raaak Personeel = Dichtbij jou

Wij helpen je naar een betere baan

Wie ben jij? Wat zijn je eisen en wensen als het om een andere baan gaat? Wat wil je in de toekomst bereiken? De één heeft baat bij een opleiding, waardoor je de volgende stap zet in je carrière. De ander vindt via ons een baan dichtbij huis, zodat je meer tijd met je gezin doorbrengt. Zoveel mensen, zoveel wensen. Wat wens jij? Vastigheid, een hoger salaris of misschien wel loopbaanadvies? Vertel ons jouw verhaal. Raaak zet alles op alles om jouw wensen waar te maken.

Veel video’s met tips

Bij Raaak Personeel maken we bijna iedere dag een nieuwe video. Wat is een goed cv? Welke kleding doe je aan op een sollicitatiegesprek? Deze serieuze en minder serieuze onderwerpen komen aan bod. Klik. Kijk. Geniet.

De Babbelbox

Lees onze praatjes