Homepage Voor kandidaten

Raaak Personeel = Dichtbij jou

Wij helpen je naar een betere baan

Wie ben jij? Wat zijn je eisen en wensen als het om een andere baan gaat? Wat wil je in de toekomst bereiken? De één heeft baat bij een opleiding, waardoor je de volgende stap zet in je carrière. De ander vindt via ons een baan dichtbij huis, zodat je meer tijd met je gezin doorbrengt. Zoveel mensen, zoveel wensen. Wat wens jij? Vastigheid, een hoger salaris of misschien wel loopbaanadvies? Vertel ons jouw verhaal. Raaak zet alles op alles om jouw wensen waar te maken.
image

Betaald een opleiding volgen?

Raaak Talent maakt er werk van!

Bedrijven hebben moeite met het vinden van goed personeel. Aan de andere kant zijn er veel mensen die vastlopen in hun huidige baan: langdurig werklozen, statushouders die graag aan de slag willen en 50+ers die van toegevoegde waarde kunnen zijn voor een werkgever. Onze collega's van Raaak Talent kijken verder en maken werk van arbeidspotentieel!

Grote kans op een vaste baan

Uitzendbaan leidt vaak tot vaste aanstelling

Het overgrote deel van onze uitzendkrachten krijgt na de uitzendperiode een vaste baan of jaarcontract bij onze opdrachtgever. Dat perspectief vinden we belangrijk. Raaak Personeel is officieel aangesloten bij de Stichting Perspectiefverklaring. Dat betekent dat wij officieel een perspectiefverklaring mogen afgeven aan flexwerkers die een eigen huis willen kopen. De perspectiefverklaring heb je nodig voor het aanvragen van een hypotheek.
image

Via Raaak aan het werk

Wat ons bijzonder maakt?

Graag laten we onze RaaakKrachten aan het woord. Dat zijn 1 van de meer dan 15.000 mensen die via ons een baan vonden. Wat vinden zij van onze bemiddeling en begeleiding? Waarom kozen ze voor ons? Hoe is de baan bevallen? Lees het & je weet het!

Hoor het ook eens van een ander

Lees de ervaringen

Dit gebeurt er bij Raaak