Homepage Vestigingen Uitzendbureau in Etten-Leur

Uitzendbureau in Etten-Leur

Alle vacatures in de buurt van Etten-Leur, Breda en Moerdijk op een rij. Raaak: het uitzendbureau in Etten-Leur. Waardering. Topsalaris. Doorgroeimogelijkheden.

Heb je geen zin meer om elke dag in de file te staan? Of wil je gewoon lekker actief naar je werk? Met de fiets bijvoorbeeld. Of met de benenwagen. Of met een skeelers, wat jij wilt. Wat ook je reden is, in Etten-Leur kunnen we jou helpen. Je hoeft niet langer meer te rijden naar je werk in de Randstad of Amsterdam. Raaak Personeel is hét uitzendbureau die naast een groot regionaal netwerk ook een groot lokaal netwerk heeft. Onze consultants hebben kennis van alle bedrijven bij jou in de buurt. Jij roept, wij zoeken.

Vacatures in Etten-Leur?

Raaak Personeel is het uitzendbureau die je het beste kan helpen in deze regio. Wil je continu op de hoogte blijven van de vacatures in jouw vakgebied? Vul een Job Alert in. Op zoek naar vakantiewerk? Of een logistieke baan? Vanaf nu ben jij altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures van ons uitzendbureau in Etten Leur. Nu hoor ik je denken: ‘Op de site heb ik helaas nog niks voor mij gezien...’. Maak je niet druk, wij kunnen je alsnog helpen. Wij weten namelijk vaak al van vacatures voordat deze open komen te staan. We zitten er met onze neus bovenop. Benieuwd wat wij voor jou in petto hebben? Kom eens langs. Misschien hebben wij wel die 100% match voor jou bij één van onze opdrachtgevers.

Wat van ons te verwachten?

Misschien heb je al vaak ervaren dat jouw CV onderop de stapel komt te liggen. Of dat je maar een nummertje bent bij uitzendbureaus. Ik kan je verzekeren, wij zijn anders. Ons team in Etten-Leur (en Raaak breed) heeft echt persoonlijke aandacht voor jou. Wij kijken niet eerst naar wat voor vacatures wij open hebben staan. Nee, de eerste stap is dat wij onder het genot van een goed kopje koffie luisteren naar wat jij belangrijk vindt in een baan. Hierbij bespreken we uiteraard wat jouw sterke punten zijn. Pas dan gaan wij kijken of wij wat kunnen vinden voor jou. Zo kunnen we wel 10 vacatures open hebben staan, maar als deze niet aansluiten bij wat jij belangrijk vindt in een organisatie, dan wordt je hier ook niet gelukkig van. Wij zoeken echt een baan op maat. Hebben we wat voor je gevonden? Wij stellen je uitgebreid voor bij deze opdrachtgever. Op die manier hoef je zelf niets te doen. Klinkt goed hè. En mag je op gesprek komen? Wij bereiden je tot in de puntjes voor op deze sollicitatie. Wat kan je het beste dragen? Wat vindt deze organisatie belangrijk? Je hoort het allemaal van Jolanda, Charlotte en Merel. Aangenomen? Wij zullen je zeker nog bellen of je daar helemaal op je plek zit.

7 Voordelen van Raaak

Veel baanmogelijkheden in verschillende branches. 
Werk bij jou om de hoek. Banen in de buurt van Etten-Leur. 
Gratis intake. Wij zijn open van Maandag t/m Vrijdag van 8.30uur tot 17.30uur
Persoonlijke aandacht zorgt ervoor dat jij op je plek komt te zitten. 
Gratis opleidingen. Ontwikkel jezelf bij Raaak Personeel. 
Eerlijk advies = beter werk.
Groot lokaal en regionaal netwerk = meer baanmogelijkheden. 

Je kan ons hier vinden


Contact

Telefoon: 076 - 303 29 19
Email: etten-leur@raaakpersoneel.nl


Adres

Bisschopsmolenstraat 72
4876 AP Etten-Leur

Openingstijden

Maandag: 08:30 – 17:30
Dinsdag: 08:30 – 17:30
Woensdag: 08:30 – 17:30
Donderdag: 08:30 – 17:30
Vrijdag: 08:00 – 17:30
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Ontmoet het team

Een gezicht bij de naam

Schrijf je bij ons in

Twijfel niet langer

Ben je enthousiast geworden en wil je die leuke baan? Schrijf je dan in bij Raaak Personeel.
Je inschrijven bij Raaak Personeel.
Vul het formulier in, dan nemen wij contact op voor een 1 op 1 gesprek bij de vestiging bij jou in de buurt.
Een Job Alert invullen.
Inschrijven voor een job alert kost nog geen 10 seconden, als eerste nieuwe vacatures in je mail.
Contact met ons opnemen.
Een vraag? We geven je graag antwoord! Bel ons op, we horen graag van je!

Etten-Leur in bewegend beeld

Om te koekeloeren

De Babbelbox

Alle praatjes op een rij