Vind je nieuwe baan!

Vakantiewerk Tilburg

Bij Raaak Personeel vind je de leukste vacatures voor vakantiewerk in Tilburg. Ben je net vrij van school of zoek je tijdelijk werken nu je even zonder baan zit? Vakantiewerk is de ideale manier om ervaring op te doen, geld te verdienen en nieuwe vrienden te maken. Heb je geen relevante ervaring? Dat hoeft geen probleem te zijn want bij vakantiewerk is dit vaak minder van belang. Bij Raaak Personeel krijgt iedereen met de juiste motivatie de kans om bij diverse bedrijven aan de slag te gaan met vakantiewerk in Tilburg.

Beleef een geweldige zomer met vakantiewerk in Tilburg

Tilburg is een van de grotere steden in het zuiden van Nederland en dat betekent in de zomer veel toerisme én doorlopend veel bedrijvigheid is. Typisch werk in Tilburg in de vakantie is bijvoorbeeld te vinden in de recreatieve sector, waarbij je vooral buiten actief bezig bent. Maar ook in de horeca of in de promotie is veel vakantiewerk te vinden. Tijdens de vakantieperiode zoeken veel bedrijven naar personeel van tijdelijke aard, maar je maakt natuurlijk ook kans op meer. Wil je geld verdienen en (relevante) ervaring op doen in een leuke functie? Dan is vakantiewerk in Tilburg echt iets voor jou!

Kies uit verschillende vakantiebaantjes

Vakantiewerk is een aantrekkelijke manier om tijdelijk aan de slag te gaan. Met een beetje geluk kan je het vakantiewerk zelfs rondom je eigen vakantie plannen. Wil je ook wat extra geld verdienen dat je weer uit kunt geven aan andere leuke dingen? Schrijf je in bij ons uitzendbureau in Tilburg en wij zorgen dat je vakantiewerk vindt dat bij je past.

 

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag