Vind je nieuwe baan!

Vakantiewerk Oosterhout

Ben je op zoek naar tof vakantiewerk in Oosterhout? Raaak Personeel heeft de juiste functies voor je op een rij gezet. Vakantiewerk is leuk, uitdagend en goed voor je werkervaring. Ga jij komende zomer op vakantie en wil je net even wat meer geld te besteden of ben je gewoon van plan de volledige zomer door te werken? In de regio Oosterhout zijn meer dan voldoende interessante vacatures te vinden, waarmee je in jouw vakantieperiode een centje extra verdient.

Waarom vakantiewerk in Oosterhout?

Oosterhout is prachtig gelegen vlak boven Breda en onder rook van de Biesbosch. Met veel vrijetijdsvoorzieningen, gezellige Brabantse terrasjes en een centrale ligging in de Benelux is er voldoende bedrijvigheid en werk in Oosterhout te vinden. Tijdens de vakantieperiode zijn veel bedrijven op zoek naar tijdelijk personeel en soms zelfs met het perspectief op meer. Ben jij op zoek naar een uitdagende functie voor in de vakantie, waarbij je naast ervaring en geld verdienen ook nog eens de kans krijgt veel nieuwe mensen te leren kennen? Kies voor vakantiewerk in Oosterhout.

Wij vinden vakantiewerk dat bij jou past

Met veel regionale kennis weet Raaak Personeel precies wat bedrijven tijdens de vakantieperiode zoeken: gezellig en bovenal gemotiveerd personeel. Wil jij (tijdelijk) aan de slag in de horeca, het toerisme of zelfs de industrie? In Oosterhout kan je de leukste banen vinden die bij jou passen bij Raaak Personeel. Wil jij ook geld verdienen, ervaring opdoen en leuke nieuwe mensen leren kennen? Schrijf je in bij ons uitzendbureau voor vakantiewerk in Oosterhout.

 

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag