Vind je nieuwe baan!

Vakantiewerk Gorinchem

Begin je zoektocht naar vakantiewerk in Gorinchem bij Raaak Personeel. Ben je net klaar met school of zit je tijdelijk zonder baan? Dan is vakantiewerk de ideale oplossing. Het is minder gericht op ervaring of opleidingsniveau; vakantiewerk heeft een tijdelijk karakter en veel bedrijven vragen tijdens de zomerperiode doorlopend naar tijdelijk personeel dat gaten van het vaste personeel willen opvullen. Ben jij op zoek naar vakantiewerk in Gorinchem voor de hele zomer of een aantal weken in de zomer? Bekijk dan de mogelijkheden van uiteenlopende functies bij Raaak Personeel.

Verschillende functies voor je vakantiewerk in Gorinchem

Ben je werkzoekend en blijf je in de zomermaanden graag actief in Gorinchem? Dan zijn er bij Raaak Personeel voldoende vacatures te vinden. Gorinchem heeft een unieke ligging aan de Boven Merwede waardoor de plek in trek is bij toeristen, maar ook doorlopend veel ruimte heeft voor industrie. Tijdens de vakantieperiode kan je dus in verschillende functies in Gorinchem aan het werk. Denk maar eens aan de horeca, industrie of toeristische sector. Vakantiewerk is naast een aantrekkelijke manier om geld te verdienen, ook nog eens superhandig om (relevante) werkervaring op te doen.

Actieve betrokkenheid in Gorinchem

Raaak Personeel is actief en betrokken in de prachtige regio waarin Gorinchem is gelegen. Hierdoor vinden we snel een functie die bij je past. Schrijf je in via onze website en we houden je op de hoogte van nieuwe functies. Ben jij ook op zoek naar leuk vakantiewerk met eventueel kans op meer? Bekijk nu de vakantiewerk vacatures in Gorinchem bij Raaak Personeel.

 

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag