Vacatures in Papendrecht

Vacatures in Papendrecht? Raaak Personeel is dé lokale werkexpert van Papendrecht. Wij hebben volop vacatures in de regio. Voor vacatures in Papendrecht, Sliedrecht én Dordrecht ben je bij ons aan het juiste adres.

Vacatures in en rond Papendrecht

 • Electrotechnisch medewerker

   Sliedrecht  | 40 uur per week  | € 2100 - 2400 per maand

  Heb jij technische kennis, ben je op zoek naar een vaste fulltime baan in een familiebedrijf en krijg je energie van reparaties aan apparatuur? Onze opdrachtgever... Bekijk vacature
 • Technisch commercieel medewerker

   Zwijndrecht  | 40 uur per week  | € 2400 - 2600 per maand

  Beschik jij over technische kennis en inzicht? Heb je ervaring in de commercie, én ben jij ondernemend, zelfstandig én fulltime beschikbaar? Voor onze opdrachtgever in de... Bekijk vacature
 • Tekenaar constructeur Inventor

   Dordrecht  | 40 uur per week  | € 2800 - 3200 per maand

  Ben jij een echte 3D tekenaar met ervaring in Inventor en HiCad, wil je direct indienst treden voor een salaris van €3000,- en meegroeien in... Bekijk vacature
 • Heftruckchauffeur

   Zwijndrecht  | 40 uur per week  | € 1600 - 1700 per maand

  Kun jij heftruck rijden en de productie voorzien van de juiste materialen? Ook nog eens fulltime beschikbaar? Lees snel verder! Als fitte heftruckchauffeur voer je terreinwerkzaamheden... Bekijk vacature
 • Accountmanager

   Dordrecht  | 40 uur per week

  Since 1967 Fastenal has grown from a single store to nearly 2,500 locations, each providing tailored local inventory and personal service for our customers. As... Bekijk vacature
 • SHEQ Specialist

   Zwijndrecht  | 38 uur per week  | € 3500 - 4450 per maand

  Heb jij een afgeronde hbo-opleiding richting chemie? Zoek je een uitdagende baan mét veel afwisseling in een internationaal bedrijf? Salaris €3500/€ 4400. Heb je overtuigingskracht... Bekijk vacature
 • Strategisch inkoper

   Zwijndrecht  | 40 uur per week  | € 2800 - 3800 per maand

  Ben jij strategisch inkoper, een ras onderhandelaar en heb je kennis van tenders en raamcontracten? Je kunt direct aan de slag: 3500,- + 13e maand.... Bekijk vacature
 • Ploegleider

   Zwijndrecht  | 40 uur per week  | € 3000 - 3250 per maand

  Ben jij een peoplemanager, heb je ervaring met aansturen van leidinggevenden en vind je werken in 2 ploegen geen probleem? Salaris: €3000/3200 + 13e maand!... Bekijk vacature
 • Lasser

   Dordrecht  | 40 uur per week  | € 2500 - 2500 per maand

  Kan jij Mig Mag en Tig lassen? Zoek je een baan in Dordrecht, salaris is € 2.500,- bruto per maand! Wat ga je doen als... Bekijk vacature
Vacature Papendrecht
Zij helpen je aan een baan in Papendrecht, Dordrecht of Sliedrecht

De arbeidsmarkt in Papendrecht

Om welke vakmensen zit men in Papendrecht te springen? Waar is behoefte aan? Onze consultants bezoeken dagelijks de bedrijven in deze regio. Hierdoor zijn we op de hoogte wat er speelt in de lokale arbeidsmarkt.

De voordelen? Wij kunnen de mensen die bij ons staan ingeschreven goed adviseren. Soms stellen we zelfs kandidaten voor bij een bedrijf, als er nog helemaal geen vacature is. Dat doen we, omdat we de regionale bedrijven kennen en weten of een kandidaat past. Zo helpen we werkzoekenden én bedrijven met het maken van de juiste match. Afgelopen jaar hebben we in de regio Papendrecht meer dan 1000 mensen aan een leuke job geholpen.

Het belang van persoonlijke aandacht

Wat ons als uitzendbureau kenmerkt? Zowel collega’s, werkgevers en kandidaten noemen ons ‘persoonlijk’. Maar wat is dat nu precies? Het Raaak-DNA betekent dat we echt kijken naar wat iemand kan en welk bedrijf bij iemand past. Meestal willen bedrijven personeel dat langere tijd blijft, met uitzondering als het gaat om bijvoorbeeld vakantiekrachten. Mensen blijven alleen als ze hun werk met plezier doen. Werkplezier is belangrijk. Daarom investeren we in een persoonlijke relatie met zowel bedrijven als kandidaten. Als we weten waar mensen energie van krijgen, kunnen we goed advies geven. Zonder persoonlijke aandacht, is het maken van een goede match volgens ons onmogelijk.

Solliciteren kun je leren

Stel, je ziet een leuke vacature in Papendrecht of Sliedrecht op onze website. Hoe zorg je dan dat je die baan krijgt? Belangrijk is een goede voorbereiding. Zorg voor een goed cv, nette kleding en wees goed voorbereid op het sollicitatiegesprek. Natuurlijk helpen we ‘onze’ kandidaten bij het maken van een goede indruk. Hulp nodig? Dat kan altijd. Neem contact op met onze vestiging, onze consultants helpen je graag!

Werk in Papendrecht

Wat voor werk is er eigenlijk in Papendrecht en Sliedrecht? Wij hebben veel logistieke functies. Denk aan banen als: heftruckchauffeur, magazijnmedeweker en orderpicker. Maar er zijn meer soorten werk dan logistieke functies. Administratief werk, marketing, ICT, we hebben in iedere branche regelmatig nieuwe vacatures.
Wat voor werk zoek je zelf? Laat het ons weten, dan vertellen we direct wat we voor je kunnen doen. Als uitzendbureau zijn we er voor iedereen. Of je nu vmbo of universiteit hebt gedaan, jong bent of al wat ouder, wij denken in mogelijkheden en hebben verstand van alle branches in deze dynamische regio.

Online werk vinden

Natuurlijk helpen we je graag persoonlijk aan een nieuwe baan. Zoek je liever zelf online naar vacatures? Natuurlijk vind je bij ons altijd alle functies online. Tip: vul een Job Alert in. Dan ben je als eerste op de hoogte van nieuwe vacatures in je vakgebied. Het werkt heel eenvoudig. Vul je e-mailadres in, geef een vakgebied door en voortaan krijg je direct een mail als er een nieuwe, relevante vacature is in je vakgebied.

Zelf online zoeken is nuttig, maar het is niet de enige weg naar je droombaan. Het loont de moeite om te spreken over je wensen in ons uitzendbureau in Papendrecht. Niet alle vacatures zijn namelijk online te vinden.

Soms zijn bedrijven op zoek naar personeel, maar staan de vacatures op geen enkele website. Wil je de kansen op werk maximaliseren? Vul dan een job alert in én kom langs voor een intakegesprek.
» Check de Vacatures in Papendrecht

Geschiedenis van Papendrecht

Papendrecht vierde in 2005 het 900-jarig bestaan. Van klein dijkdorp in de Middeleeuwen groeide het uit tot de huidige gemeente. Er zijn in de gemeente Papendrecht nu ruim 30.000 inwoners en er is veel bedrijvigheid. Bekend zijn enkele logistieke werkgevers, maar anno nu hebben we tal van bedrijven uit diverse branches. Van ICT-bedrijven tot autobedrijven en van logistieke groothandel tot detailhandel.

Behalve een bedrijvige gemeente is Papendrecht ook een sportieve gemeente. De bekendste club van allemaal is waarschijnlijk de korfbalvereniging PKC. Opgericht in 1935 en met vele titels in bezit.

Werk in Sliedrecht of Dordrecht?

Ons uitzendbureau staat in Papendrecht, maar we zijn een regionale speler. Ook in omliggende gemeentes hebben we diverse leuke vacatures. Zoek je werk in Sliedrecht, Dordrecht of Capelle aan den IJssel?

Vacatures in Sliedrecht, Capelle en Dordrecht hebben we volop. Je kunt aan ons doorgeven waar je wilt werken. Als onze consultants weten in welke plaats je werk zoekt, dan kunnen we gericht voor je aan de slag.

Uitzendbureau & vooropleiding

Over uitzendbureaus bestaan misvattingen. Sommige mensen denken dat we alleen bemiddelen voor een bepaald niveau. Natuurlijk hebben we banen waarvoor je weinig opleiding nodig hebt. Denk aan werk als schoonmaker of orderpicker. Dat is belangrijk werk en wij bemiddelen daar graag voor.
Maar net zo goed vind je bij ons vacatures waar wel jarenlange studie voor vereist is, zoals SAP-consultant, winkelmanager of een technische vakman. Kortom: wat je vooropleiding ook is, we zoeken altijd naar een passende match. Tip: we zijn er ook voor loopbaanadvies. Als je weinig opleiding hebt, of niet de juiste opleiding, dan helpen we je ook met goed advies.

Uitzendbureau als opstap naar vaste baan

Een uitzendbureau kan een opstap zijn naar een vaste baan bij een opdrachtgever. Soms is dit zelfs de exclusieve eis van een opdrachtgever: dat iemand bij geschiktheid in dienst komt van de opdrachtgever. Dit staat doorgaans ook in de vacature vermeld.

Soms betreft een vacature tijdelijk werk. Bijvoorbeeld bij vakantiebanen, seizoenswerk of om piekdrukte op te vangen. Wij zijn altijd helder in wat je kunt verwachten en wat je toekomstperspectieven zijn. Eerlijk advies: daar staan we voor, want we willen een lange-termijnrelatie, met zowel opdrachtgever als kandidaat.

Raaak Personeel = ABU-uitzendbureau

Soms zijn uitzendbureaus negatief in het nieuws. Die negatieve aandacht is vervelend, omdat slecht nieuws in de branche ook op ons afstraalt. Ons ABU-lidmaatschap is ook een kwaliteitsgarantie. Er zijn duizenden uitzendbureaus in Nederland en het overgrote deel is geen lid van een brancheorganisatie als het ABU of het NBBU.

Als er een uitzendbureau negatief in het nieuws komt (met dubieuze of ronduit malafide praktijken) dan betreft het doorgaans een uitzendorganisatie die nergens lid van is. De reden? Leden van de ABU & NBBU betalen voor dit lidmaatschap en doen dit onder andere voor het bewaken van de kwaliteit.

Snel naar werk met Raaak Personeel Papendrecht

Wil je werken, maar heb je niet de juiste vooropleiding? Weet je precies wat je wilt, maar heb je geen idee hoe je je doel kunt bereiken? Wij hebben antwoorden. Raaak Personeel is de snelste weg naar de baan waar je gelukkig van wordt. Volop vacatures in Papendrecht: kom naar onze vestiging voor een kennismakingsgesprek of bekijk de website. Heb je nog vragen? Geen punt. Mail, app of bel: we horen graag van je!
» Check de Vacatures in Papendrecht

Merwedebrug Papendrecht
De prachtige Merwedebrug in Papendrecht

© Merwedebrug: Bert Knottenberg (under CC)

 

 

 

Schrijf je nu GRATIS in!

Invullen duurt minder dan een minuut