Vind je nieuwe baan!

Vacatures in Gorinchem

Wil je werken in Gorinchem? Raaak Personeel heeft volop vacatures. Administratief medewerker, inpakker, calculator: in ieder branche hebben we werk. Waar krijg jij energie van? Vertel het onze consultants. Zoek je liever zelf? Dat kan ook. Check online de nieuwste vacatures in Gorinchem!

Vacatures in en rond Gorinchem

Resultaat verfijnen

42 resultaten gevonden
 • Trefwoord

 • Plaats

  • 2
  • 1
  • 2
  • 2
  • 24
  • 3
  • 1
  • 1
  • 1
  • 3
  • 1
  • 1
 • Regio

  • 3
  • 6
  • 34
 • Vakgebied

  • 1
  • 1
  • 12
  • 28
 • Vestiging

Wis

Je kan ons hier vinden:

Westwagenstraat 13
4201HD Gorinchem
Nederland

Telefoon: 0183 - 63 00 22
Fax: 0183 - 66 48 28
Email: gorinchem@raaakpersoneel.nl

Openingstijden:

Uitzendbureau Gorinchem

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag

Vrijdag
Zaterdag 09:00 - 13:00
Zondag Gesloten

Pssst! Geheimtip.

Kakelverse banen? Jouw vakgebied? Vul in 15 seconden je Job Alert in!

Maak nu een Job Alert aan

Kennis van lokale arbeidsmarkt
Waarom zou je binnenstappen in ons uitzendbureau hartje centrum? Natuurlijk, de koffie is lekker en de consultants zijn hartstikke aardig. Dat zijn al twee redenen. Maar belangrijker: we kijken goed naar wie jij bent. Welk werk past nu echt bij je? We luisteren naar je, doen standaard een gedragsanalyse en wij kennen de lokale arbeidsmarkt als geen ander. Wij matchen niet alleen op functie, maar kijken ook of het bedrijf bij je past. Het ultieme doel? Een passende baan vinden, werk om trots op te zijn.

Persoonlijk contact = sleutel tot succes
Veel uitzendbureaus zeggen dat ze persoonlijk contact belangrijk vinden. Bij ons is het niet alleen reclamepraat, wij menen wat we zeggen. Niemand is een nummer, iedereen die we voorstellen bij een werkgever is bij ons op persoonlijk gesprek geweest. Wil je ook spreken met één van onze consultants? Bijvoorbeeld, omdat je starter bent, over je loopbaan twijfelt of gewoon snel werk wilt vinden? Maak een afspraak, wij maken altijd tijd voor een persoonlijke kennismaking.

 Check de Vacatures in Gorinchem

Online contact of een persoonlijk gesprek?
Volgens Raaak gaat er niets boven een persoonlijk gesprek. Maar we gaan ook mee met onze tijd. Dat zie je bijvoorbeeld als je online vacatures bekijkt. Zie je online een vacature en wil je weten of het zin heeft om te solliciteren? Of heb je andere vraag? Je kunt met ons chatten en ‘real time’ je vraag stellen. De consultants van onze vestiging beantwoorden snel je vraag. Altijd binnen een uur, meestal zelfs binnen een minuut. Je ziet het: online en offline kiezen wij voor een persoonlijke benadering.

Werk in Gorinchem, Werkendam, Arkel of?

De snelste weg naar werk in Gorinchem of omgeving, is ons uitzendbureau. Liever zelf zoeken? Ook dat kan. Werk in Gorinchem kun je ook zelf zoeken en vinden. We hebben commerciële, administratieve, logistieke en technische banen in deze regio. Welk werk spreekt jou het meeste aan? Natuurlijk staan er bij ons niet alleen vacatures in Gorinchem ook, maar hebben we ook werk in de naburige gemeentes. Denk aan: Lingewaal, Hardinxveld-Giessendam en Giessenlanden.

Maak nu een Job Alert aan

Wanneer vul je een Job Alert in?
Wat is een Job Alert? Een Job Alert is een handig hulpmiddel. Je stelt het eenmaal in en daarna hoef je niks meer te doen. Je krijgt dan voortaan direct een mailtje, zodra er een nieuwe vacature is in het vakgebied van je keuze. Simpel, toch? Behalve dat het makkelijk is, is er nog een voordeel. Doordat we je direct mailen zodra de vacature verschijnt, ben je als één van de eerste op de hoogte. Dat zorgt ervoor dat je meer kans maakt op de baan van je dromen.

Andere loopbaan?
Kijk je vaker uit het raam dan naar je scherm? Ben je de grappen en grollen van je collega’s helemaal beu? Weinig mensen blijven anno nu 40 jaar bij hetzelfde bedrijf. Als je overweegt om je carrière op een andere manier voort te zetten, kom dan eens naar Raaak Personeel in Gorinchem. Wij zijn er niet alleen voor starters, maar voor mensen van iedere leeftijd. Ook voor deskundig loopbaanadvies kun je terecht bij ons aan de Kuisstraat 16. Samen sparren hoe je weer met plezier naar je werk gaat? Je bent van harte welkom.

  Check de Vacatures in Gorinchem

Uitzendbureau opstap voor vaste baan?
Hoe vast is een vaste baan? Hoe flexibel is flexwerk? Vast en flex verschuiven continu, wij veranderen mee. Vaak starten uitzendkrachten in een flexbaan en wordt dit uiteindelijk een vaste baan. Er zijn ook mensen die bewust kiezen voor flexwerk, bijvoorbeeld omdat het hen vrijheid biedt. Wat drijft jou? We horen graag wat je ultieme doel is, samen kijken we hoe we dat bereiken.

Gorinchem een stad van doeners
Gorinchem bestaat al ongeveer 1000 jaar en kreeg ik 1382 stadsrechten. Als vestingstad speelt het water een belangrijke rol. Veel bedrijvigheid speelde zich af rondom het water. Tegenwoordig spelen de vestigingen geen rol meer voor de verdediging van de stad, maar uiteraard wel als toeristische trekpleister. Het bekende zomerfeest en diverse andere festivals, maken de stad aantrekkelijk. Raaak is graag en vaak aanwezig bij deze lokale evenementen. Gorinchem is een stad van doeners, van aanpakkers.

Gorinchem, Gorcum of Gorkum?
Is het Gorinchem, Gorcum of Gorkum? De meningen lopen uiteen. Ruim vijfhonderd jaar nadat het stadje stadsrechten kreeg, bepaalde het toenmalige gemeentebestuur in 1858 dat de officiële naam Gorinchem is.

De inwoners gebruiken echter nog regelmatig Gorcum en Gorkum. Dat betekent dat alle drie de varianten toegestaan zijn.

Raaak Personeel Gorinchem
Kortom: op zoek naar een passende baan in of in de buurt van Gorinchem? Raaak Personeel heeft de leukste vacatures. Zoek zelf online of kom gewoon een keer langs!

 Check de Vacatures in Gorinchem

© Panoramafoto Gorinchem: Merijn Loeve (under CC)

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag

Ja, ik ga ervoor!

Stuur de vacature naar uw mail!