Vind je nieuwe baan!

Vacature machinebouw

Technisch personeel is zeer gewild bij bedrijven, daarom vervullen wij een vacature machinebouw het liefst zo snel mogelijk. Maar daarvoor hebben we wel de juiste kandidaten nodig. Ben jij opgeleid als machinebouwer en wil je graag aan de slag? Dan willen we graag met je in contact komen. Bij Raaak Personeel komen regelmatig vacatures uit de machinebouw binnen van diverse bedrijven. We stellen daarvoor het liefst de meest geschikte kandidaten voor. Heb jij zin in een nieuwe uitdaging? Meld je dan snel aan.

Help ons een vacature machinebouw te vervullen

Heb jij een opleiding in de machinebouw gevolgd en wellicht ook al enkele jaren ervaring? Dan is er op dit moment genoeg werk voor je te vinden. Als je werkloos bent of graag van baan wilt veranderen dan kunnen wij je vaak meerdere vacatures uit de machinebouw aanbieden waar je op kunt solliciteren. Om ervoor te zorgen dat we je uitsluitend benaderen als er een passende vacature machinebouw beschikbaar is, gaan we met al onze kandidaten persoonlijk in gesprek.

We verwelkomen je graag als kandidaat

Bij Raaak Personeel zijn we altijd op zoek naar goed geschoold en gekwalificeerd personeel. Zeker voor een vacature in de machinebouw is vakbekwaamheid van doorslaggevend belang. Heb jij je diploma gehaald, wellicht al wat werkervaring opgedaan en wil je graag aan de slag? Neem dan vandaag nog contact met ons op via telefoonnummer 085 - 0497 836. Je kunt je ook direct inschrijven via ons online formulier. Klik daarvoor op de button rechts bovenaan op de website. Wie weet ga jij binnenkort al aan de slag in een leuke en afwisselende baan als machinebouwer.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag