Vind je nieuwe baan!

Uitzendbureau Tholen

Jouw nieuwe uitdaging ligt op je te wachten bij uitzendbureau Raaak Personeel, in de buurt van Tholen. Wij zijn een gepassioneerd team met veel connecties in de omgeving. Hierdoor bieden wij de leukste banen in regio aan. Sluit dit aan bij wat jij zoekt? We gaan graag met je in gesprek over jouw wensen, maar ook over de klanten die al in ons bestand zitten. Wellicht zit daar al een interessante vacature voor jou bij. Kom dus direct langs bij ons uitzendbureau in Etten-Leur, nabij Tholen.

Ons uitzendbureau in de buurt van Tholen dient als jouw persoonlijke impresario

Bij ons zit er geen addertje onder het gras. Wij kiezen voor de win-win-win situatie. De match is goe voor jou, het bedrijf en Raaak. Wij doen er alles aan om de baan te vinden die perfect bij jou past. Jij maakt gebruik van gratis advies en een assessment voor je sollicitatiegesprek. Met ons grote bestand van werkgevers vinden we altijd iets voor jou.

We geven je begeleiding voor, tijdens en na je sollicitatie. Jij weet precies wat het bedrijf van jouw toekomstige werkgeven allemaal doet. Daarnaast heb je goed nagedacht over jouw unieke eigenschappen die zorgen dat je zeker wordt aangenomen. Bij ons uitzendbureau in de buurt van Tholen doen we graag een stapje extra voor jou.

Neem contact met ons op en maak een afspraak

Het vinden van een baan kan een lastig en stressvol proces zijn. Zeker als je je droombaan wilt vinden. Wij helpen je graag bij ons uitzendbureau nabij Tholen. Schrijf je dus direct in. Mocht je vragen hebben over een bedrijf of vacature? Dan kun je altijd bij ons terecht. Schakel ook de Job Alert in, wat ervoor zorgt dat je altijd een melding krijgt van een functie binnen jouw interesses.

 

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag