Vind je nieuwe baan!

Uitzendbureau Schiedam

Ben je op zoek naar een uitzendbureau nabij Schiedam en regio dat je helpt om snel een baan te vinden in de juiste sector? Raaak Personeel zorgt ervoor dat je binnen no-time (weer) aan de slag gaat. Een functie die past bij je ervaring, interesse en ambitie? In Schiedam en regio worden werknemers met diverse achtergronden gezocht, waardoor er altijd wel iets voor jou is te vinden. Ben je op zoek naar fulltimebaan, of toch parttime of op flexibele basis? Bij Raaak Personeel zijn voor elk van deze groepen werkzoekenden plek.

Starters en professionals aan de slag door het uitzendbureau in Schiedam

Schiedam ligt midden in een unieke regio met een echte arbeidersmentaliteit. Ben je iemand die zijn handen uit de mouwen wil steken in de industrie, of heb je ambities in het management van grote regionale en internationale organisaties? Bij het uitzendbureau Raaak Personeel nabij Schiedam zoeken we beide én meer. Zowel starters als professionals krijgen de kans om via Raaak Personeel aan de slag te gaan. Zorg ervoor dat je jouw perfecte baan niet misloopt en bekijk de huidige vacatures in Schiedam bij ons uitzendbureau.

Wij helpen je verder

Bedrijven zijn op zoek naar gedreven personeel; aan jou de taak om dit over te brengen. Je kunt je daarom gratis aanmelden bij Raaak Personeel voor de regio Schiedam. Stel jezelf kort voor, laat weten in welke sector je op zoek bent naar werk en tot slot wat je ambities zijn. Raaak zoekt voor jou geschikte vacatures en helpt je verder door je actief te begeleiden naar een nieuwe functie. Snel aan het werk? Via onze website schrijf je je eenvoudig in.

 

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag