Vind je nieuwe baan!

RAAAK ALBLASSERDAM

Zelf claimen wij de gezelligste te zijn. Naast de gezelligheid hebben wij een magistraal tosti-ijzer, een erg fijne tafelvoetbaltafel en natuurlijk een onuitputtelijke bron van sterke verhalen.

Ons uitzendbureau langs de A15 is een begrip in de regio. En dat heeft voordelen. Zo kennen wij de meeste werkgevers persoonlijk. We weten wanneer er behoefte is aan nieuw personeel, vaak voordat de vacature ergens online staat. Wat we belangrijk vinden als je op gesprek komt? Persoonlijke aandacht. We kijken naar je cv, testen je capaciteiten en dat helpt je sneller aan de juiste baan. Het is onze uitdaging als uitzendbureau in Alblasserdam om werkzoekenden en bedrijven dichter bij elkaar te brengen.

Stap gerust een keertje bij ons binnen, schrijf je in op onze website of maak via de mail/telefoon een afspraak. Tot snel!

INTERESSE

Je persoonlijke consultant, luistert met oprechte interesse naar je verhaal.

HRorganizer 

Een persoonlijkheidstest t.w.v. 150 EUR toont je capaciteiten.

WERKGEVERS

Raaak Personeel kent de werkgevers in Alblasserdam en omstreken.

Je kan ons hier vinden:

Raaak Alblasserdam

Edisonweg 12C
2952 AD Alblasserdam
Nederland
Telefoon: 078 - 693 37 27
Fax: 078 - 693 33 20
Email: info@raaakpersoneel.nl

Openingstijden:

Uitzendbureau Alblasserdam
Maandag: 08:00 – 20:00
Dinsdag: 08:30 – 17:30
Woensdag: 08:30 – 17:30
Donderdag: 08:30 – 20:00
Vrijdag: 08:30 – 17:30
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Jorim van der Zee

Jorim van der Zee
(Consultant)

Is niet zo goed in voetbalpoules.

CHANTAL DE VRIES

CHANTAL DE VRIES
(CONSULTANT)

Is gek op skiën!

 

TAFELVOETBAL

Op ons hoofdkantoor in Alblasserdam staat een tafelvoetbaltafel. Dit zorgt tijdens de lunch voor een aanzienlijke verhoging van de hartslag. Dagelijks strijden voornamelijk de mannen voor de titel van tafelvoetbal-koning. Een titel waar menigeen ver voor gaat, maar slechts voor enkelen is weggelegd.

 

AQUARIUM

Er is voldoende ruimte voor aquarium-meditatie tijdens het werk. Daarnaast is het ook een sport om de vis Irma te vinden. Deze vis is buitengewoon goed in verstoppen. Het was laatst trouwens wel even schrikken toen de maanvis Jack Black een vrouw bleek te zijn. De stoere zwarte vis begon ineens eitjes rond te strooien door het aquarium.

Luuk de Gans

Luuk de Gans
(Consultant)

Is super gastvrij.

Marcel Schumacher

Marcel Schumacher
(Consultant)

Geen coureur, wél consultant.

MARIJN VAN DEN GOORBERGH

MARIJN VAN DEN GOORBERGH
(CONSULTANT)

Heeft gespeeld in oranje,
werkt nu in oranje.

UITZENDBUREAU ALBLASSERDAM

Betere baan nodig in Alblasserdam of omgeving? Kom langs bij Raaak, wij ontdekken je talent en vinden gegarandeerd de baan die bij je past. Wij hebben honderden leuke banen in de buurt van jouw woonplaats. Als je bijvoorbeeld werk zoekt in de scheepsbouw, dan ben je bij Raaak uitzendbureau Alblasserdam aan het juiste adres. Al bijna 30 jaar helpen wij mensen aan een baan als werkvoorbereider, operator of een andere technische functie. Is werken op een scheepswerf niks voor jou? Geen probleem. We hebben nog veel meer aantrekkelijke functies. Koks, monteurs, adviseurs, en vele andere professionals helpen we ook met het vinden van een nieuwe uitdaging!

HOOFDKANTOOR BEZOEKEN?

In welke sector zoek jij een baan? Laat het ons uitzendbureau in Alblasserdam weten! Wij bekijken samen met jou welke vacatures het best bij je passen. Wij helpen je bij het vinden van jouw droombaan. Schrijf je in op onze website of maak via e-mail of telefonisch een afspraak. Je bent van harte welkom op ons uitzendbureau in Alblasserdam. Natuurlijk nemen onze consultants uitgebreid de tijd voor je baanwensen. Wist je dat je ook gratis en voor niks een assessment kunt krijgen? Heel handig als je nog niet precies weet wat je wilt. Of je staat op een kruispunt in je carrière en wilt onderzoeken van welk werk je nu echt energie krijgt.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag