Testimonials opdrachtgevers

‘We merken dat Raaak goed weet wat voor mensen we zoeken.’

Bram Groenendijk is directeur bij GMS. Een echt Alblasserdams bedrijf dat al meer dan 30 jaar actief is op de markt voor archieven. In totaal werken er zo’n 55 mensen, waarvan 10 via Raaak Personeel. GMS werkt al zo’n 7 jaar samen met Raaak Personeel. (meer…)

Lees het hele verhaal

‘Wat opvalt is de interesse in ons bedrijf vanuit Raaak Personeel’

Jaap van Tuijl is directeur operations bij Bruynzeel Home Products. Een bedrijf met een 120 jaar oude historie en vestigingen in Nederland, België en Polen met zo’n 180 man personeel. Bruynzeel Home Products maakt deuren, horren, vloeren en badkamerproducten. Bij de vestiging in Lekkerkerk werken gemiddeld zo’n 5 mensen via Raaak Personeel. (meer…)

Lees het hele verhaal

‘Bij Raaak Waalwijk was er meteen actie!’

Sidney van Engelen is General Manager bij Van Gastel Shoes. Het bedrijf in Kaatsheuvel ontwerpt en produceert eigen schoenmerken en private label collecties. Er werken zo’n 25 mensen. Als General Manager is Sidney van Engelen verantwoordelijk voor het personeelsbeleid. Hij klopt bij Raaak Personeel aan bij piekmomenten bij het uitleveren van schoenen en op de afdeling Marketing zit ook een medewerker die door Raaak Personeel werd geworven. (meer…)

Lees het hele verhaal

‘Vooral de online urenregistratie is heel handig’

Jelte Hombergen is eigenaar van Hombergen glas- en schilderwerken en heeft gemiddeld zo’n 10 tot 12 mensen aan het werk waarvan 4 tot 5 uitzendkrachten en payrollers. Tijdens de economische crisis heeft hij vaste medewerkers moeten laten gaan. Inmiddels trekt de economie weer flink aan en dat merkt Jelte. Naast de vaste medewerkers is er gedurende het seizoen steeds meer behoefte aan extra mensen. (meer…)

Lees het hele verhaal

Verhaal opdrachtgever: Knauf

Enige tijd geleden hebben we bij Raaak Personeel in Oosterhout aangekondigd dat we zouden gaan opschalen met een extra ploeg erbij, maar het was nog onbekend wanneer precies.

(meer…)

Lees het hele verhaal

Miranda Visser

Bouwbedrijf Visser is een begrip in de Alblasserwaard. Al ruim 90 jaar is het bedrijf actief met het bouwen, renoveren en onderhouden van woningen en bedrijfspanden. Mede-directeur Miranda Visser zocht een administratief medewerker. Daarom nam zij contact op met Natascha Honders van Raaak Personeel.

(meer…)

Lees het hele verhaal