Testimonials opdrachtgevers

‘Het hele team op de vestiging is op de hoogte. Dat is heel fijn schakelen

Grote kans dat je ergens in huis het logo van Iris Ohyama tegenkomt. Het bedrijf maakt namelijk van die handige kunststof opbergsystemen die in elk huishouden te vinden zijn. Het Europese hoofdkantoor van dit Japanse bedrijf staat in Tilburg. Er werken rond de 100 mensen, waarvan een aantal via Raaak Personeel. Isolde Schoemans is HR Officer bij Iris Ohyama. (meer…)

Lees het hele verhaal

‘Ik ben zeer te spreken over de communicatie met Carolien en Mandy van de vestiging in Tilburg’

Sjoerd Heijmans is recruiter bij XPO Logistics in Tilburg. Een logistieke dienstverlener die met 90.000 medewerkers actief is in 32 landen. In Nederland werken 6000 mensen en op de locatie in Tilburg zijn dat er 1200. Raaak Personeel is één van de bureaus die personeel werft voor XPO. (meer…)

Lees het hele verhaal

‘Typisch Raaak is doorzetten, ook al is de markt krap’

Jos Falvay is manager operations bij Perstorp in het Brabantse Waspik. Perstorp produceert een breed assortiment veevoederadditieven, die over de hele wereld verkocht worden. (meer…)

Lees het hele verhaal

‘Bas en Laura van de vestiging Oosterhout weten onze wensen goed te vertalen’

Ruud Claessen is bedrijfsleider bij Makz Kalkzandsteen in Oosterhout. Raaak Personeel Oosterhout leverde er dit jaar een complete ploeg medewerkers aan. En om dat te vieren, gingen  Laura Janssen en Bas van der Boom langs met taart. (meer…)

Lees het hele verhaal

‘Vragen die we hebben worden snel beantwoord en problemen snel opgelost’

Suzanne van Enter is HR-officer bij Allied Motion in Dordrecht. Het bedrijf werkt al een aantal jaren samen met Raaak en dan vooral met de vestiging Papendrecht. Er werken bij Allied Motion 15 mensen namens Raaak Personeel. (meer…)

Lees het hele verhaal

‘Raaak is op één of andere manier door de decennia heen altijd de snelste’

Wim van Swieten is directeur van Esbi. Het bedrijf in Bleskensgraaf werd in 1969 opgericht door zijn vader en is gespecialiseerd in het produceren van binnen – buitenreclame. Van banieren en vlaggen tot lichtreclame en megaboards. (meer…)

Lees het hele verhaal

‘We merken dat Raaak goed weet wat voor mensen we zoeken’

Bram Groenendijk is directeur bij GMS. Een echt Alblasserdams bedrijf dat al meer dan 30 jaar actief is op de markt voor archieven. In totaal werken er zo’n 55 mensen, waarvan 10 via Raaak Personeel. GMS werkt al zo’n 7 jaar samen met Raaak Personeel. (meer…)

Lees het hele verhaal

‘Wat opvalt is de interesse in ons bedrijf vanuit Raaak Personeel’

Jaap van Tuijl is directeur operations bij Bruynzeel Home Products. Een bedrijf met een 120 jaar oude historie en vestigingen in Nederland, België en Polen met zo’n 180 man personeel. Bruynzeel Home Products maakt deuren, horren, vloeren en badkamerproducten. Bij de vestiging in Lekkerkerk werken gemiddeld zo’n 5 mensen via Raaak Personeel. (meer…)

Lees het hele verhaal

‘Bij Raaak Waalwijk was er meteen actie!’

Sidney van Engelen is General Manager bij Van Gastel Shoes. Het bedrijf in Kaatsheuvel ontwerpt en produceert eigen schoenmerken en private label collecties. Er werken zo’n 25 mensen. Als General Manager is Sidney van Engelen verantwoordelijk voor het personeelsbeleid. Hij klopt bij Raaak Personeel aan bij piekmomenten bij het uitleveren van schoenen en op de afdeling Marketing zit ook een medewerker die door Raaak Personeel werd geworven. (meer…)

Lees het hele verhaal

‘Vooral de online urenregistratie is heel handig’

Jelte Hombergen is eigenaar van Hombergen glas- en schilderwerken en heeft gemiddeld zo’n 10 tot 12 mensen aan het werk waarvan 4 tot 5 uitzendkrachten en payrollers. Tijdens de economische crisis heeft hij vaste medewerkers moeten laten gaan. Inmiddels trekt de economie weer flink aan en dat merkt Jelte. Naast de vaste medewerkers is er gedurende het seizoen steeds meer behoefte aan extra mensen. (meer…)

Lees het hele verhaal