Testimonials kandidaten

Nieuwe baan voor Mariya na bliksemsnelle actie van Raaak Oosterhout

Vorige week kwam er bij Raaak in Oosterhout een vacature binnen voor een administratief medewerker die vloeiend Bulgaars spreekt. Best een lastige klus, zou je denken. (meer…)

Lees het hele verhaal

‘De consultants van Raaak Personeel kijken verder dan je cv’

Dubbel feest voor Diana Visser uit Rotterdam. Ze start volgende week met haar nieuwe baan en haar zoon begon vorige week bij zijn nieuwe werkgever. Diana tekende vandaag haar contract en verraste Raaak Alblasserdam met lekkere taart! (meer…)

Lees het hele verhaal

‘Eindelijk een baan met toekomstperspectief!’

Pascal Slijngard van Raaak Papendrecht verraste Ronald van Hemert met taart bij zijn nieuwe werkgever. Ronald startte onlangs als CNC Frezer/draaier bij VAF in Dordrecht. Leendert Kamsteeg van Raaak Gorinchem vond hem op LinkedIn, directeur Mark van Oosterhout deed de intake en Pascal Slijngard van Papendrecht plaatste Ronald bij VAF. Mooi samengewerkt!  (meer…)

Lees het hele verhaal

Geef nooit op! Lia vond een nieuwe baan via Raaak Personeel

Lia volgde onze nieuwste vestiging in Capelle aan den IJssel al voordat we überhaupt open waren. Ze zocht al langere tijd naar een nieuwe baan. (meer…)

Lees het hele verhaal

‘Raaak Personeel is klantgericht, luistert goed naar mijn wensen en is zeer professioneel.’

Sevban Suy werkt al ruim een jaar via Raaak Personeel. Na een tijdelijke baan bij een bedrijf in Oosterhout werkte hij lange tijd bij een textielbedrijf in Tilburg. Onlangs klopte Sevban opnieuw aan bij Raaak Personeel in Oosterhout voor een nieuwe uitdaging. (meer…)

Lees het hele verhaal

‘Wie weet vind jij ook via Raaak je droombaan’

Kim Egas is 19 en haalde afgelopen jaar haar diploma Bedrijfsadministrateur niveau 4. Sindsdien was ze op zoek naar een baan. (meer…)

Lees het hele verhaal

Cor Risseeuw: ‘Bij Raaak is alles goed geregeld.’

Cor Risseeuw werkt al een hele tijd voor Raaak. Bij verschillende bedrijven. Hij is een graag geziene gast bij Raaak in Alblasserdam.  Zo nu en dan komt hij langs. ‘Gewoon, voor een onderhoudspraatje. Om te vertellen hoe het gaat.’ Vandaag komt Cor vertellen dat ie lekker een weekje op vakantie gaat. (meer…)

Lees het hele verhaal

Hermon Yoseph: ‘De werkwijze van Raaak is positief anders.’

Of ie volgende week meteen kon beginnen! Hermon Yoseph was blij verrast toen Natascha Honders hem belde voor een baan als heftruckchauffeur bij Sibelco Europe BV. Dat ie nog geen heftruckcertificaat had, was ook geen probleem. Hermon: ‘Natascha regelde dat ik maandag in Tilburg dat certificaat kon halen. En op dinsdag was mijn eerste werkdag!’ (meer…)

Lees het hele verhaal

‘Arnel Kocan heeft ons vaak uit de brand geholpen!’

“Vandaag hebben wij onze uitzendkracht Arnel Kocan in het zonnetje gezet. Hij is werkzaam als koerier bij een van onze grootste klanten in Oosterhout. (meer…)

Lees het hele verhaal

Maartje Verhoeven: ‘Ik krijg weer energie van mijn werk!’

cultural fit

Maartje had het niet meer naar zin bij haar oude werkgever. Ze zocht een dynamische allround functie.

Maar wat, precies? Op de Raaak-website (Raaak Waalwijk) vond ze haar ideale baan.  (meer…)

Lees het hele verhaal