Testimonials kandidaten

Uitzendkracht Arnel Kocan

“Vandaag hebben wij onze uitzendkracht Arnel Kocan in het zonnetje gezet. Hij is werkzaam als koerier bij een van onze grootste klanten in Oosterhout.

Wekelijks leveren wij vanuit Raaak Personeel 15 koeriers die ritjes maken door heel Nederland. Soms komt het voor dat dit erg kortdag is, waarvoor koeriers niet meer beschikbaar zijn voor die dag.

Arnel heeft ons een paar keer uit de brand geholpen door een aantal van zijn familie en vrienden bij ons aan te dragen waardoor er iedere keer weer netjes 15 koeriers paraat stonden bij de klant.

En dat verdient natuurlijk een grote pluim! Arnel, bedankt!”

Lees het hele verhaal

Het verhaal van Maartje Verhoeven

cultural fit

Maartje had het niet meer naar zin bij haar oude werkgever. Ze zocht een dynamische allround functie.

Maar wat, precies? Op de Raaak-website (Raaak Waalwijk) vond ze haar ideale baan.  (meer…)

Lees het hele verhaal

Het verhaal van Henk de Jong

Na 23 jaar kreeg Henk zijn ontslag in 2010. Sindsdien werkt hij vaak met Raaak. Naar volle tevredenheid. Lees zijn verhaal.

(meer…)

Lees het hele verhaal

Het verhaal van Charles Katakke

Charles Katakke

Charles Katakke kwam vanuit Oeganda voor de liefde naar Nederland. De enthousiaste Charles sprak nog geen woord Nederlands, maar wilde wel snel aan de slag. Dat was lastig, maar met hulp van Raaak Gorinchem lukte dat wel. Lees zijn verhaal.

(meer…)

Lees het hele verhaal

Het verhaal van Petra Hoekstra-Roubos

Petra Hoekstra-Roubos zocht een nieuwe baan. Via Raaak Personeel in Papendrecht werd ze voorgesteld aan werkgevers in de regio. De tweede keer had de bemiddeling succes en vond ze een passende baan. Lees haar verhaal.

(meer…)

Lees het hele verhaal

Het verhaal van Ilona Dorleijn-Leiker

Bijna altijd hebben we een persoonlijke intake met kandidaten, maar er zijn uitzonderingen. Ilona is zo’n uitzondering en vertelt haar verhaal.

(meer…)

Lees het hele verhaal

Het verhaal van Job Hartman

Job wist niet precies wat voor werk hij wilde doen. Maar hij wilde wel graag werken. Daarom stapte hij enkele jaren geleden binnen bij Raaak Gorinchem. Lees zijn verhaal!

(meer…)

Lees het hele verhaal

Het verhaal van Jerry Mulder – Accountmanager

Jerry Mulder zocht online naar een nieuwe baan en werkt nu voor Ctrack Benelux in Papendrecht. Ctrack heeft meer dan 30 jaar ervaring in het ontwikkelen en implementeren van fleetmanagement oplossingen. Jerry werkt in de buitendienst en is verantwoordelijk voor de regio Noordoost Nederland.

(meer…)

Lees het hele verhaal