Testimonials kandidaten

‘Raaak Personeel is klantgericht, luistert goed naar mijn wensen en is zeer professioneel.’

Sevban Suy werkt al ruim een jaar via Raaak Personeel. Na een tijdelijke baan bij een bedrijf in Oosterhout werkte hij lange tijd bij een textielbedrijf in Tilburg. Onlangs klopte Sevban opnieuw aan bij Raaak Personeel in Oosterhout voor een nieuwe uitdaging. (meer…)

Lees het hele verhaal

‘Wie weet vind jij ook via Raaak je droombaan’

Kim Egas is 19 en haalde afgelopen jaar haar diploma Bedrijfsadministrateur niveau 4. Sindsdien was ze op zoek naar een baan. (meer…)

Lees het hele verhaal

Cor Risseeuw: ‘Bij Raaak is alles goed geregeld.’

Cor Risseeuw werkt al een hele tijd voor Raaak. Bij verschillende bedrijven. Hij is een graag geziene gast bij Raaak in Alblasserdam.  Zo nu en dan komt hij langs. ‘Gewoon, voor een onderhoudspraatje. Om te vertellen hoe het gaat.’ Vandaag komt Cor vertellen dat ie lekker een weekje op vakantie gaat. (meer…)

Lees het hele verhaal

Hermon Yoseph: ‘De werkwijze van Raaak is positief anders.’

Of ie volgende week meteen kon beginnen! Hermon Yoseph was blij verrast toen Natascha Honders hem belde voor een baan als heftruckchauffeur bij Sibelco Europe BV. Dat ie nog geen heftruckcertificaat had, was ook geen probleem. Hermon: ‘Natascha regelde dat ik maandag in Tilburg dat certificaat kon halen. En op dinsdag was mijn eerste werkdag!’ (meer…)

Lees het hele verhaal

‘Arnel Kocan heeft ons vaak uit de brand geholpen!’

“Vandaag hebben wij onze uitzendkracht Arnel Kocan in het zonnetje gezet. Hij is werkzaam als koerier bij een van onze grootste klanten in Oosterhout. (meer…)

Lees het hele verhaal

Maartje Verhoeven: ‘Ik krijg weer energie van mijn werk!’

cultural fit

Maartje had het niet meer naar zin bij haar oude werkgever. Ze zocht een dynamische allround functie.

Maar wat, precies? Op de Raaak-website (Raaak Waalwijk) vond ze haar ideale baan.  (meer…)

Lees het hele verhaal

Henk de Jong: ‘Ze zijn erg vriendelijk, behulpzaam en daarom werk ik graag voor Raaak!’

Na 23 jaar kreeg Henk zijn ontslag in 2010. Sindsdien werkt hij vaak met Raaak. Naar volle tevredenheid. Lees zijn verhaal.

(meer…)

Lees het hele verhaal

Charles Katakke: ‘Ik ben heel blij dat Raaak mij deze kans heeft gegeven!’

Charles Katakke

Charles Katakke kwam vanuit Oeganda voor de liefde naar Nederland. De enthousiaste Charles sprak nog geen woord Nederlands, maar wilde wel snel aan de slag. Dat was lastig, maar met hulp van Raaak Gorinchem lukte dat wel. Lees zijn verhaal.

(meer…)

Lees het hele verhaal

Petra Hoekstra-Roubos: ‘Ik heb nu een baan die echt heel goed bij mij past.’

Petra Hoekstra-Roubos zocht een nieuwe baan. Via Raaak Personeel in Papendrecht werd ze voorgesteld aan werkgevers in de regio. De tweede keer had de bemiddeling succes en vond ze een passende baan. Lees haar verhaal.

(meer…)

Lees het hele verhaal

Ilona Dorleijn-Leiker: ‘Ik voelde mij wel vereerd, dat ik werd opgebeld!’

Bijna altijd hebben we een persoonlijke intake met kandidaten, maar er zijn uitzonderingen. Ilona is zo’n uitzondering en vertelt haar verhaal.

(meer…)

Lees het hele verhaal