Vind je nieuwe baan!

DIT ZEGGEN KANDIDATEN OVER ONS.

Lees de verhalen van Diana, Ronald, Hermon, Paul, Maartje, Mariya, Lia, Sevban en van vele anderen!

DIANA VISSER

”Ik vind het persoonlijk contact wat je hebt met de mensen van Raaak heel goed. Dat is echt het voordeel van een wat kleiner bureau. Mensen hier kijken verder dan je cv, willen je in een persoonlijk gesprek beter leren kennen.”

RONALD VAN HEMERT

”De manier van werken is in mijn ogen erg doelbewust met korte duidelijke lijnen en goede service. Ook is in mijn geval erg snel het sollicitatietraject doorlopen. Vanaf het moment dat Leendert contact met mij zocht, tot aan het moment dat ik bij mijn nieuwe werkgever kon beginnen, zat ongeveer een week. Erg snel dus.”

HIER ZIJN WIJ TROTS OP: 

Noem het pronken, noem het pochen, maar wij zijn hier gewoon erg trots op! Basta!

HERMON JOSEPH

De werkwijze van Raaak is positief anders.

PAUL DE ROO 

Service hoog in het vaandel, mensgericht, één op één, luisteren, sturing & professioneel.

MAARTJE VERHOEVEN 

Ik krijg weer energie van mijn werk!

WAT KANDIDATEN OVER ONS ZEGGEN OP FACEBOOK.

Wij kunnen natuurlijk heel selectief alle succesverhalen op deze pagina zetten, maar dat geeft natuurlijk geen eerlijk en transparant beeld. Daarom verwijzen we je ook graag naar onze Facebook-recensies! Op deze recensies hebben wij geen invloed: recensies op Facebook kunnen namelijk niet aangepast of verwijderd worden. Hier krijg je dus een eerlijk beeld van onze organisatie!

Bekijk de recensies

MARIYA 

‘’Ik werkte als orderpicker, maar ik wilde heel graag aan de slag als administratief medewerker. Raaak dacht met mij mee et voilà!’’

LIA 

‘‘Ze had de moed al bijna opgegeven, vond zichzelf te oud. Raaak zocht een medewerker support en hij dacht meteen aan Lia. Lia is op gesprek geweest en werd aangenomen.’’

SEVBAN 

”Raaak Personeel is klantgericht, luistert goed naar mijn wensen en is zeer professioneel. Ze weten wat ik wil en zorgen ervoor dat ik het ook zeker krijg.”

Cor Risseeuw werkt al een hele tijd voor Raaak. Bij verschillende bedrijven. Hij is een graag geziene gast bij Raaak in Alblasserdam. Zo nu en dan komt hij langs. ‘Gewoon, voor een onderhoudspraatje. Om te vertellen hoe het gaat.’ Vandaag komt Cor vertellen dat ie lekker een weekje op vakantie gaat. 

– CONSULTANT JORIM OVER COR RISSEEUW

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag