‘Eindelijk een baan met toekomstperspectief!’

Pascal Slijngard van Raaak Papendrecht verraste Ronald van Hemert met taart bij zijn nieuwe werkgever. Ronald startte onlangs als CNC Frezer/draaier bij VAF in Dordrecht. Leendert Kamsteeg van Raaak Gorinchem vond hem op LinkedIn, directeur Mark van Oosterhout deed de intake en Pascal Slijngard van Papendrecht plaatste Ronald bij VAF. Mooi samengewerkt!  (meer…)

Lees meer

Cor Risseeuw: ‘Bij Raaak is alles goed geregeld.’

Cor Risseeuw werkt al een hele tijd voor Raaak. Bij verschillende bedrijven. Hij is een graag geziene gast bij Raaak in Alblasserdam.  Zo nu en dan komt hij langs. ‘Gewoon, voor een onderhoudspraatje. Om te vertellen hoe het gaat.’ Vandaag komt Cor vertellen dat ie lekker een weekje op vakantie gaat. (meer…)

Lees meer

Hermon Yoseph: ‘De werkwijze van Raaak is positief anders.’

Of ie volgende week meteen kon beginnen! Hermon Yoseph was blij verrast toen Natascha Honders hem belde voor een baan als heftruckchauffeur bij Sibelco Europe BV. Dat ie nog geen heftruckcertificaat had, was ook geen probleem. Hermon: ‘Natascha regelde dat ik maandag in Tilburg dat certificaat kon halen. En op dinsdag was mijn eerste werkdag!’ (meer…)

Lees meer