‘Ik ben zeer te spreken over de communicatie met Carolien en Mandy van de vestiging in Tilburg’

Sjoerd Heijmans is recruiter bij XPO Logistics in Tilburg. Een logistieke dienstverlener die met 90.000 medewerkers actief is in 32 landen. In Nederland werken 6000 mensen en op de locatie in Tilburg zijn dat er 1200. Raaak Personeel is één van de bureaus die personeel werft voor XPO.

Hoe lang werkt XPO al samen met Raaak Personeel?

Ik denk dat we nu ongeveer een jaartje samenwerken. Zelf ben ik 9 maanden geleden begonnen bij XPO. Ik heb toen taart beloofd aan het bureau dat als eerste 3 medewerkers bij ons zou plaatsen. Dat werd Raaak.

Bij welk soort vacatures schakel je Raaak Personeel in?

Voor allerlei functies. Van teamleiders tot warehousemanagers en alles wat ertussen zit. Geschikte kandidaten nemen wij meteen in dienst. Jullie doen de werving & selectie voor ons. Er werken nu 4 mensen bij ons die Raaak Personeel heeft geworven.

Onze kandidaten doen een online-assessment van MatchQ. Zo krijgt de kandidaat én de werkgever een beeld van welk werk het best past. Wat vind je van dat assessment.

Bij sommige functies vind ik dat heel nuttig. Ik heb het rapport van MatchQ pas nog gebruikt tijdens een sollicitatiegesprek. Het is een waardevolle toevoeging.

Hoe bevalt de samenwerking?

Ik ben zeer te spreken over de communicatie met Carolien en Mandy van de vestiging in Tilburg. De voorstellen voor nieuwe kandidaten zien er heel verzorgd en overzichtelijk uit. Precies zoals ik het graag heb. Ik ben heel tevreden over de samenwerking met Raaak Tilburg.


Tags: