‘Wie weet vind jij ook via Raaak je droombaan’

Kim Egas is 19 en haalde afgelopen jaar haar diploma Bedrijfsadministrateur niveau 4. Sindsdien was ze op zoek naar een baan.

Hoe kwam je bij Raaak Personeel terecht?

De mensen van Raaak Waalwijk vonden mijn cv op monsterboard en namen contact op. Ik ben op het kantoor in Waalwijk uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. We hebben gesproken over wat ik zocht en ook meteen een vacature doorgenomen.

En was het meteen Raaak?

Niet meteen. Ik ben voorgesteld bij een bedrijf, maar helaas paste ik niet in het team. Bij Raaak beloofden ze me op de hoogte te houden van eventuele nieuwe vacatures.

En toen?

Nog geen twee weken later belden ze voor een functie waar iemand per direct aan de slag kon. Diezelfde dag ben ik nog bij het bedrijf op gesprek geweest en ik ben direct aangenomen. De eerstkomende werkdag ben ik gestart. En het werk is hartstikke leuk. Ik ben heel blij met mijn huidige functie bij Weener Plastics Nederland.

Wat vind je van de werkwijze van Raaak Personeel?

Mijn ervaringen met Raaak zijn erg positief. Het is een bureau dat de voorkeuren, sterke punten en zwakheden van een kandidaat meeneemt en zo zorgt dat het bedrijf en de sollicitant goed bij elkaar passen. Ik ben heel blij met mijn huidige functie bij Weener Plastics Nederland.