Petra Hoekstra-Roubos: ‘Ik heb nu een baan die echt heel goed bij mij past.’

Petra Hoekstra-Roubos zocht een nieuwe baan. Via Raaak Personeel in Papendrecht werd ze voorgesteld aan werkgevers in de regio. De tweede keer had de bemiddeling succes en vond ze een passende baan. Lees haar verhaal.

Wanneer kwam je in contact met Raaak?

Dat is al wel een tijdje geleden. Ik werd gebeld door iemand van Raaak, omdat ze mijn CV hadden gevonden. Ze vertelden dat ik de juiste werkervaring had en daarom wilden zij mij graag inschrijven. Dat heb ik daarna ook gedaan. Vanaf dat moment heb ik met meerdere keren contact gehad en daardoor wist men bij Raaak wie ik ben en wat voor soort werk ik zocht.

Hoe vaak ben je via Raaak bij een bedrijf voorgesteld?

Twee keer. De eerste keer was er dus geen match, maar de tweede keer wel. Ik heb nu een baan die echt heel goed bij mij past. De werkzaamheden spreken mij erg aan, net zoals de werktijden en de sfeer.

Verliep het sollicitatiegesprek goed?

Ja, dat ging eigenlijk heel natuurlijk en soepel. Ik had al meer sollicitatiegesprekken gehad, dus ik was helemaal niet nerveus. Het was een ontspannen en prettig gesprek, dat blijkt ook wel uit het positieve resultaat.

Wat ga je doen?

Het is een afwisselende allroundfunctie in de administratie. Een belangrijke onderdeel zal de digitalisering van de volledige administratie worden, dat vind ik een uitdagende klus.  Maar ik ben afgelopen maandag begonnen, dus eerst maar zorgen dat ik goed ben ingewerkt.

Hartelijk dank voor dit gesprek.

Graag gedaan, hoor!


Tags: