Job Hartman: ‘Ik doe veel verschillende werkzaamheden. Dat vind ik prettig aan de samenwerking met Raaak.’

Job wist niet precies wat voor werk hij wilde doen. Maar hij wilde wel graag werken. Daarom stapte hij enkele jaren geleden binnen bij Raaak Gorinchem. Lees zijn verhaal!

Wanneer kwam je bij Raaak?

De eerste keer was al een jaar of 4 geleden. Ik zocht werk, maar wist niet precies wat ik wilde doen. Samen met de consultant keken we naar de vacatures. Uiteindelijk werd het een montagebedrijf, waar ik veel leerde en het goed naar mijn zin had!

En daarna?

Daarna ben ik nog vaker bij Raaak geweest als ik werk zocht. Ik kwam te werken bij een bedrijf waar ik stage had gelopen. Helaas werd na 1,5 jaar mijn contract niet verlengd. Ik ben daarna mijn eigen klussenbedrijf begonnen, maar dat was niet meteen een fulltime baan. Dus ging ik weer naar Raaak.

En wat voor werk doe je nu?

Via Raaak werk ik nu in Werkendam en ben ik voornamelijk bezig met timmerwerk. Kasten, maar ook andere soorten houtbewerking. Ik hou echt van afwisseling. Het gaat bij mij namelijk snel kriebelen. Dat vind ik prettig aan de samenwerking met Raaak, ik werk bij diverse opdrachtgevers en doe veel verschillende werkzaamheden.

Weet je nu duidelijk wat je wilt?

Ja, dat is toch echt mijn eigen bedrijf. Als het lukt om daar een succes van te maken, heb ik de iedere keer weer nieuwe projecten. Dat is voor mij de ideale baan, want dan heb ik altijd afwisseling en dus plezier in mijn werk!


Tags: