‘Raaak Personeel is klantgericht, luistert goed naar mijn wensen en is zeer professioneel.’

Sevban Suy werkt al ruim een jaar via Raaak Personeel. Na een tijdelijke baan bij een bedrijf in Oosterhout werkte hij lange tijd bij een textielbedrijf in Tilburg. Onlangs klopte Sevban opnieuw aan bij Raaak Personeel in Oosterhout voor een nieuwe uitdaging.

Hoe ben je bij Raaak gekomen?

Mijn eerste contactmoment was met Can Sumer van Raaak Personeel, vestiging Oosterhout. Zo kwam ik medio 2016 in contact met Raaak personeel.

Hoe is het contact verlopen?

Ik heb altijd heel goed contact met Raaak Personeel. Ik ben in juli 2016 voor het eerst als tijdelijke uitzendkracht begonnen bij een bedrijf in Oosterhout. Can hield contact met me om te kijken hoe het werk ging en of ik het naar mijn zin had. Ik kreeg goede adviezen van hem, waardoor ik sterker in mijn schoenen stond. Dat vind ik heel goed van Raaak Personeel.

Waar ga je nu werken?

Ik heb nu een jaar gewerkt bij een textielbedrijf in Tilburg en was toe aan een nieuwe uitdaging.  Binnen 3 dagen heb ik een nieuwe baan aangeboden gekregen als productiemedewerker in ploegendienst. Wat ik als positief heb ervaren is dat Raaak Personeel weer gelijk voor me klaar stond en zo had ik meteen een nieuwe baan.

Wat vind je van je werkwijze van Raaak?

Raaak Personeel is klantgericht, luistert goed naar mijn wensen en is zeer professioneel. Ze weten wat ik wil en zorgen ervoor dat ik het ook zeker krijg.

Zou je Raaak Personeel ook aanbevelen in je eigen netwerk?

Ik zou Raaak Personeel zeker aanbevelen voor iedereen, ze helpen heel je graag.