‘Raaak is op één of andere manier door de decennia heen altijd de snelste’

Wim van Swieten is directeur van Esbi. Het bedrijf in Bleskensgraaf werd in 1969 opgericht door zijn vader en is gespecialiseerd in het produceren van binnen – buitenreclame. Van banieren en vlaggen tot lichtreclame en megaboards.

Hoe lang bestaat de samenwerking met Raaak Personeel al?

Ik ken directeur Marjan de Groot al vanuit haar tijd bij Dactylo. Toen werkten we al samen. In de crisistijd heb ik lange tijd geen behoefte gehad aan extra personeel. Het was al een hele klus om het vaste personeel aan het werk te houden in die tijd. Maar nu het langzaam weer begint aan te trekken, werk ik graag met flexibel personeel.

Hoeveel mensen heeft u nu in dienst via Raaak Personeel?

Van de 28 medewerkers, werken er 8 via Raaak Personeel. Daarvan werken er ook namens Raaak Payrolling. Dat vind ik een mooie aanvulling op jullie dienstverlening. We voelen ons daar prettig bij. We hebben geleerd van de crisis.

Wat vindt u belangrijk als het gaat om het aannemen van nieuwe medewerkers?

We zoeken naar wat wij ‘poldermentaliteit’ noemen. Daar bedoel ik mee dat mensen van aanpakken weten. Onze mensen werken veel buiten, door weer en wind. Dat hoort erbij en daar moet je tegen kunnen.

Wat is volgens u typisch Raaak Personeel?

Raaak is op één of andere manier door de decennia heen altijd de snelste. Ik heb in het verleden wel mensen via andere bureaus gehad, maar die bleven nooit lang. Ik ben tevreden over de samenwerking.


Tags: