‘Wat opvalt is de interesse in ons bedrijf vanuit Raaak Personeel’

Jaap van Tuijl is directeur operations bij Bruynzeel Home Products. Een bedrijf met een 120 jaar oude historie en vestigingen in Nederland, België en Polen met zo’n 180 man personeel. Bruynzeel Home Products maakt deuren, horren, vloeren en badkamerproducten. Bij de vestiging in Lekkerkerk werken gemiddeld zo’n 5 mensen via Raaak Personeel.

Hoe lang werkt Bruynzeel al samen met Raaak Personeel?

Al zo lang dat Raaak Personeel bestaat. Als er binnen het bedrijf behoefte is aan flexibel personeel bellen de bedrijfsleiders altijd eerst met Raaak. We hebben al jaren goed contact met Marjan de Groot & collega’s. We begrijpen elkaar goed!

Wat vind je belangrijk als het gaat om nieuw personeel?

We werken met een grote groep vaste mensen. En die werken  niet zomaar voor ons bedrijf. Die zijn door  de jaren heen geselecteerd en horen bij de familie. Het is voor flexibel personeel heel belangrijk dat ze binnen die familie passen, dat ze werken met dezelfde bezieling en loyaal zijn aan het bedrijf. Passen ze goed, dan is er altijd een kans dat ze in vaste dienst kunnen komen.

Wat valt je op aan de werkwijze van Raaak Personeel?

Wat opvalt is de interesse in ons bedrijf vanuit Raaak Personeel. Ik merk dat jullie mensen weten wat er speelt op de werkvloer en goed luisteren naar de wensen van onze bedrijfsleiders. Ze weten heel goed welke mensen bij Bruynzeel passen!


Tags: