Verhaal opdrachtgever: Knauf

Enige tijd geleden hebben we bij Raaak Personeel in Oosterhout aangekondigd dat we zouden gaan opschalen met een extra ploeg erbij, maar het was nog onbekend wanneer precies.

Deze extra ploeg bestaan uit Operator, Monteur, Teamleiders en shovelmachinisten. De opschaling kon binnen 2 maanden plaatsvinden maar ook binnen 8 maanden.
Uiteindelijk zijn we na 4 maanden gaan opschalen en hadden we veel extra mensen nodig. Raaak Personeel heeft de opschaling bij ons goed opgepakt door kennis te verkijgen van Knauf, wat willen zij precies en waarom.

Raaak kon het beste bijschakelen

Zij hebben zich verdiept in de vacatures en de gevraagde profielen. De druk werd opgevoerd toen bleek dat er 2x zo snel opgeschaald moest worden. Door de investering was Raaak beter in staat dan andere partijen om snel personeel te leveren. Raaak kon het beste bijschakelen en wij konden hiervan profiteren. De medewerkers voldeden aan de profielen en door de goede verdieping en inlichting, hebben wij geen uitstroom gehad van deze medewerkers.

Goed voorbereid

De medewerkers werden door de consultants bij Raaak vooraf goed voorbereid en de verwachtingen werden helder gecommuniceerd. De contacten met Raaak Personeel zijn persoonlijk en je schakelt rechtstreeks met de desbetreffende contactpersoon, dat is prettig.


Tags: