Maartje Verhoeven: ‘Ik krijg weer energie van mijn werk!’

cultural fit

Maartje had het niet meer naar zin bij haar oude werkgever. Ze zocht een dynamische allround functie.

Maar wat, precies? Op de Raaak-website (Raaak Waalwijk) vond ze haar ideale baan. 

Waarom zocht je een andere baan?

Mijn werk in een dynamische functie binnen een Hogeschool was eerst heel interessant, maar na een tijdje veranderden mijn werkzaamheden. Het werd eentonig en dat past totaal niet bij mij. Ik wil veel regelen, veel dingen oppakken en dat kon niet in mijn oude baan. Daarom zocht ik een nieuwe uitdaging. Via een externe site kwam ik op jullie website en de vacature die ik zag sprak mij direct aan!

Wat was dat voor vacature?

De vacature bij VisiOn ISP leek mij perfect. VisiOn ISP is een snelgroeiend bedrijf met mooie toekomstplannen in Waalwijk. Zij zijn een expert op het gebied van geïntegreerde beveiligingsoplossingen op het gebied van veiligheid.

Zij zijn gespecialiseerd in cameraprojecten; van ontwerp, installatie naar volledig onderhoud. Zo zijn ze verantwoordelijk voor ccvt oplossingen binnen veel stadscentra, grote evenementen als Pinkpop en Lowlands

Een interessant bedrijf! Wat zijn daar je taken?

Heel divers en dat past uitstekend bij me. Inkopen is een belangrijke taak, maar daarnaast doe ik ook werkzaamheden op het gebied van binnendienst en sales.

Inderdaad, veel afwisseling! Heb je toekomstplannen?

Lachend: ‘Toekomstplannen? Ik ben net begonnen, dus laat ik eerst maar eens goed beginnen. Maar ik heb het wel al meteen erg naar mijn zin. VisiOn ISP is een organisatie met mooie toekomstplannen en perspectieven en een hecht fijn team. Om in z’on fijne vibe samen met mijn collega’s te bouwen aan de organisatie is al een lekker gevoel.

Dus je sollicitatie via de Raaak-site heeft voor jou goed uitgepakt?

Absoluut!

Heel goed. Ik krijg weer energie van mijn werk, in plaats van dat het energie kost!

Dank voor je tijd en dit gesprek.

Graag gedaan!

 


Tags: