Hermon Yoseph: ‘De werkwijze van Raaak is positief anders.’

Of ie volgende week meteen kon beginnen! Hermon Yoseph was blij verrast toen Natascha Honders hem belde voor een baan als heftruckchauffeur bij Sibelco Europe BV. Dat ie nog geen heftruckcertificaat had, was ook geen probleem. Hermon: ‘Natascha regelde dat ik maandag in Tilburg dat certificaat kon halen. En op dinsdag was mijn eerste werkdag!’

Hoe kwam je bij Raaak terecht?

Ik heb de afgelopen weken heel veel gesolliciteerd. Op de site van Raaak zag ik een leuke vacature, daar heb ik over gebeld en toen kon ik langskomen. De baan bleek niks voor mij, maar ik heb me wel meteen ingeschreven. Diezelfde week werd ik gebeld door Natascha Honders voor de baan bij Sibelco.

Wat vind je van de werkwijze van Raaak?

De manier van werken is positief anders. Ik heb me bij veel bureaus ingeschreven. Er werd van alles beloofd, maar ik hoorde weinig van ze. Kort nadat ik me bij Raaak inschreef, belde Natascha voor deze baan; Jullie belden mij dus! Dat vind ik heel tof!

Hoe bevalt je baan?

Het is allemaal nieuw, ik ben nog een beetje aan het wennen. Maar het is leuk. Ik heel blij dat ik werk heb gevonden. Hiervoor was ik verkoopmedewerker in een winkel die werd leeg verkocht. Dit werk past beter bij me!

Net als Hermon ook snel een baan vinden? We hebben volop leuke vacatures in omgeving Alblasserdam, Papendrecht en Gorinchem.


Tags: