‘Bas en Laura van de vestiging Oosterhout weten onze wensen goed te vertalen’

Ruud Claessen is bedrijfsleider bij Makz Kalkzandsteen in Oosterhout. Raaak Personeel Oosterhout leverde er dit jaar een complete ploeg medewerkers aan. En om dat te vieren, gingen  Laura Janssen en Bas van der Boom langs met taart.

Hoe lang werkt Makz Kalkzandsteen al samen met Raaak Personeel?

De samenwerking bestaat al zo’n jaar of vijf en het bevalt heel goed. 80 tot 90 procent van alle mensen die via Raaak Personeel bij ons terecht komt, blijft. Die voldoen dus aan de verwachtingen. De vestiging Oosterhout en met name onze contactpersonen Bas van der Boom en Laura Janssen, zitten er bovenop. Ik krijg heel snel antwoord op vragen. Ik ben altijd weer blij verrast als ik bericht krijg van Laura.

Voor wat voor soort banen schakelen jullie Raaak Personeel in?

We hebben allerlei mensen aan het werk via Raaak. Van operators tot heftruckchauffeurs en van tekenaars tot administratief medewerkers. Er werken nu 9 mensen op uitzendbasis. Andere collega’s zijn via Raaak bij ons gekomen en werken nu in vaste dienst.

Wat is typisch Raaak?

Jullie zijn onderscheidend vanwege de uitgebreide screening vooraf. Daarnaast bezoeken de consultants van Oosterhout ons bedrijf meerdere keren per jaar. Bas en Laura van de vestiging Oosterhout weten onze wens goed te vertalen en komen met de juiste kandidaten.