De succesweek van Raaak Papendrecht

Papendrecht corporate recruiter Alice

Deze week heeft Raaak vestiging Papendrecht veel te vieren! Niet alleen hebben zij nieuwe openingstijden, ook hebben zij de magische grens van 20.000 inschrijvingen bereikt!

Ruimere openingstijden Papendrecht

De afgelopen weken zijn onze verschillende uitzendbureaus druk bezig geweest om te zorgen dat onze dienstverlening aansluit op jouw wensen. Éen van de manieren om dit te bereiken is door de openingstijden te verruimen, zodat je ook na je werk bij ons terecht kunt!

Alle vestigingen hebben deze tijden inmiddels doorgevoerd en zijn op 1 of meerdere avonden in de week tot 20:00 bereikbaar. Ook Papendrecht is nu voortaan op maandag open tot 20:00. Ook ben je dan natuurlijk welkom op kantoor. Als klap op de vuurpijl hadden zij direct een een kandidaat op gesprek die alleen langs kon komen buiten kantoortijden. Een goed begin!

Inschrijvingen

Maar het getal ’20’ geeft ons deze week ook een andere reden om feest te vieren. Team Papendrecht heeft de magische grens van 20.000 inschrijvingen doorbroken. Alle vestigingen hebben nu gezamenlijk 20.000 mensen ingeschreven. We zijn erg blij dat zoveel werkzoekenden ons weten te vinden in hun zoektocht naar de perfecte baan.

 


Tags: