Vind je nieuwe baan!

WAT DOEN WIJ VOOR U?

De medewerkers van Raaak Personeel doen meer dan een vacature uitzetten. Wat doen onze consultants om de juiste kandidaat te vinden? U leest het in onderstaand stappenplan.

STAP 1. INVENTARISEREN

Eerst komen we bij u langs, want zonder persoonlijke aandacht, is de kans op succes -bijna- nihil. We bespreken de vacature en zien waar de medewerker komt te werken. Dit bezoek geeft ons een goede indruk wie er past binnen uw onderneming. Daarna nemen we de vacature mee en bespreken wij deze met onze collega’s.

STAP 2. ONDERZOEKEN

Als we goed in kaart hebben wie we nodig hebben, gaan we aan de slag met zoeken. We (her)schrijven de vacature en zetten deze uit op meer dan 30 vacaturebanken. Daarnaast ‘searchen’ we zelf in onze eigen databank met duizenden personen, maar we maken ook gebruik van andere databanken. Denk aan: Monsterboard, Nationale Vacaturebank, Indeed, LinkedIn en vele andere specialistische jobsites. Dankzij jarenlange ervaring weten we waar de kans het grootst is om uw toekomstige medewerker te vinden.

STAP 3. SELECTEREN

Na het onderzoek hebben we één of meerdere kandidaten op het oog. Zullen deze kandidaten het gewenste gedrag uitvoeren voor uw bedrijf? Als wij iemand voorstellen dan doen we dat niet (alleen) op basis van onze ervaring. Natuurlijk, het instinct en de ervaring van de recruiter zijn belangrijk. Maar we matchen ook op basis van een objectief assessment. Op basis van feiten. Een MatchQ-assessment dat we altijd bij iedereen afnemen.

Daarin zijn we best bijzonder, want het assessment heeft een waarde van 135 EUR. Uiteraard hebben al onze consultants een training gevolgd om het assessments correct af te nemen. U krijgt dit rapport te zien, net zoals de werknemer, zodat u beiden weet welk gedrag u kunt verwachten op de werkvloer.

STAP 4. REFERENTIES INWINNEN

Natuurlijk ontmoeten we de kandidaten ook altijd persoonlijk en winnen we minimaal 2 referenties in. Pas als we 100% zeker zijn dat iemand geschikt kan zijn, stellen we de persoon aan u voor.

STAP 5. STARTEN

Wij vinden de geschikte kandidaten, u bent degene die de regie houdt. U bepaalt of er een match is. Ons doel is om het vinden van goed personeel voor u zo makkelijk mogelijk te maken. Hierbij kijken we altijd naar de lange termijn, want daar profiteert iedereen uiteindelijk het meeste van. En met iedereen bedoelen wij: uw bedrijf, Raaak Personeel & de kandidaat.

 

DAAROM KIEST U VOOR RAAAK

Uitzenden en Werving & Selectie = 100% ‘No cure, No pay’
Altijd assessment = altijd een goede match
Raaak = ABU-lid = vrijwaring claims naheffing
Uw persoonlijke consultant = 24/7 bereikbaar
Onze vestiging = dichtbij uw bedrijf

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag