Vind je nieuwe baan!

Raaak Personeel Payrolling

Als u een kandidaat gevonden heeft, maar niet de administratieve handelingen en werkgeversrisico’s wilt dragen, biedt Raaak Personeel de uitkomst door op te treden als werkgever: payrolling. Omdat deze dienstverlening in vele vormen kan bestaan heeft Raaak Personeel alle activiteiten die hieronder vallen onder gebracht in een apart label:

Raaak Personeel Payrolling

Raaak Personeel Payrolling is de solide en betrouwbare partner voor opdrachtgevers in alle branches. Raaak Personeel Payrolling neemt u werk en risico uit handen en u kunt daarnaast profiteren van maximale flexibiliteit in het aantal en de duur van de contracten welke wij medewerkers kunnen bieden. U kunt de contractuele en administratieve verplichtingen aan ons overlaten. Zo bespaart u tijd en kunt u zich richten op uw kerntaken terwijl uw medewerkers in goede handen zijn. Het unieke aan Raaak Personeel Payrolling is de integratie met Raaak Personeel uitzendbureau. Dit originele concept houdt in, dat wij u ook kunnen ondersteunen met werving & selectie.

Raaak Personeel uitzendbureau helpt ook startende ondernemers. Als een van de weinige payroll organisaties werken wij niet met automatische incasso’s maar met een 14 dagen betalingstermijn. Daarnaast staan wij ook aan uw zijde met adviezen en informatie over de regelgeving op de arbeidsmarkt. Payrolling biedt niet alleen voordelen voor grote bedrijven maar is zeker ook voordelig voor startende ondernemers en MKB’s.

Wat is Raaak Payrolling? Bekijk onderstaande video

 

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag