Administratief medewerker vacatures

Altijd de beste baan!

Krijgen bezoekers gelijk een glimlach op hun gezicht als zij jou achter de balie zien zitten? Of ben jij de beste in het bijhouden van de debiteurenadministratie? En zoek je nou ook nog eens een baan als administratief medewerker? Mooi, dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. Parttime of fulltime? Dichter bij huis werken? Beter salaris? Iedereen heeft andere wensen en Raaak Personeel geeft daar gehoor aan.

7 Voordelen van Raaak

Superveel verschillende en uitdagende magazijn vacatures.
Dichtbij. Banen bij jou in de buurt.
Kom je op de koffie? Open in de avond én op zaterdag.
We geven je graag loopbaanadvies.
Je kunt gratis je hef- of reachtruck certificaat halen.
Groot lokaal & regionaal netwerk
Deskundige en gespecialiseerde consultants.

Zelf zoeken?

Raaak Personeel stelt je voor

Hoe gaat het eigenlijk allemaal in zijn werking als je je bij Raaak Personeel inschrijft? Allereerst ga je natuurlijk bij één van mijn collega’s op gesprek. Hier hoef je je absoluut geen druk om te maken, want niemand bijt gelukkig. Maar wat dan? Word je dan weer op de stapel gegooid? Ben je dan weer één van de zovelen? Nee, bij Raaak Personeel werkt dat zo niet. Wij zorgen namelijk dat wij luisteren naar jouw persoonlijke wensen en beslissen samen met jou wat jouw sterke punten zijn. Op basis hiervan gaan wij kijken of wij een bijpassende administratief medewerker vacature kunnen vinden in Rotterdam. Gevonden? Wij stellen je voor bij het bedrijf. Sollicitatiebrieven schrijven is voor jou vanaf nu verleden tijd. Mag je op gesprek komen bij het bedrijf? Wij vertellen je alle ins en outs die je moet weten voordat je op gesprek gaat. No worries, jij bent helemaal klaargestoomd als het moment daar is. Ben je aangenomen? Wij bellen je daarna sowieso nog om te kijken of jij daar op je plek zit. Jij hoeft niets te doen, wij gaan aan de slag voor jou. Weten wat de mogelijkheden voor jou zijn? Kom eens langs en je weet zo snel mogelijk wat wij voor je kunnen betekenen. 

Raaak personeel heeft de beste administratief medewerkers vacatures

Dichtbij huis werken
Ben je het zat om altijd in de file te moeten staan? Zit jij minimaal 1 hele werkdag per week in de auto vanwege werk? Een baan in de buurt zou fijn zijn toch? Lekker op het fietsje naar Rotterdam. Later opstaan in de ochtend en op je gemak de krant kunnen lezen. Of gewoon je sociale media checken. Niks is meer onmogelijk. Raaak Personeel heeft een ruim aantal vacatures voor jou in Rotterdam. Wie weet werk je binnenkort twee straten verderop en kan je zelfs lopend naar je werk. Of op de fiets voor degenen die altijd haast hebben in de ochtend. Klinkt goed toch? 
Parttime werken?
Jouw vrienden hebben het weleens over parttime werken. Jij kan er op dit moment alleen van dromen. Zo heb je bijvoorbeeld een baas die alleen fulltime werken toelaat. Of misschien heb je een eigen bedrijf waar je verdrinkt in al het werk. Nee, jij bent eruit: jij wilt parttime werken. Gelukkig kan Raaak Personeel jou hierbij helpen. Wil je 24 uur werken? Of toch 32? Wij hebben dé banen voor jou in Rotterdam. Maar ook voor degenen die liever een 40-urige werkweek willen, staan wij klaar. Jij roept, wij zoeken bijpassende vacatures voor administratief medewerker in Rotterdam. 

Twijfel niet langer

Schrijf je bij ons in

Ben je enthousiast geworden en wil je die leuke baan? Schrijf je dan in bij Raaak Personeel.
Je inschrijven bij Raaak Personeel.
Vul het formulier in, dan nemen wij contact op voor een 1 op 1 gesprek bij de vestiging bij jou in de buurt.
Een Job Alert invullen.
Binnen 10 seconden geregeld, als eerste een mail wanneer er nieuwe magazijn vacatures binnenkomen. 
Contact met ons opnemen.
Een vraag? We geven je graag antwoord! Bel ons op, we horen graag van je!