Secretaresse vacatures

Altijd de beste baan!

Notuleer jij met je ogen dicht? Is jouw baas nergens zonder jou? En ben je op zoek naar een nieuwe baan als secretaresse in de omgeving Tilburg? Kom dan langs bij Raaak Personeel. Van het beantwoorden van simpele vragen tot het zoeken naar een baan, wij helpen je!

7 Voordelen van Raaak

Superveel verschillende en uitdagende magazijn vacatures.
Dichtbij. Banen bij jou in de buurt.
Kom je op de koffie? Open in de avond én op zaterdag.
We geven je graag loopbaanadvies.
Je kunt gratis je hef- of reachtruck certificaat halen.
Groot lokaal & regionaal netwerk
Deskundige en gespecialiseerde consultants.

24 uur, 32 uur of fulltime werken als secretaresse?

Wij hebben die vacatures voor jou!

Wil je meer uur werken maar kan dat niet bij je huidige werkgever? Of wil je juist een stapje terug doen en minder uren maken? Kom dan bij Raaak Personeel langs. Parttime of fulltime, wij bekijken de opties voor jou. En dat allemaal in de omgeving Tilburg! 

Secretaressevacatures in de buurt van Tilburg?

Wij hebben dat!

Je woont in de buurt van Tilburg, maar rijdt nu elke ochtend naar je werk in Rotterdam of Amsterdam. Elke ochtend minimaal een uur in de file. Ellende. Het enige wat je op dit moment wilt, is een baan dichtbij jou in de buurt. En Raaak Personeel kan je daarbij helpen! Wij hebben vacatures voor secretaresse in Tilburg en omgeving. Eén van onze vestigingen zit zelfs in Tilburg. Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Neem contact met ons op en laat weten wat het beste bij jou past. 

Raaak personeel heeft de beste secretaresse vacatures

Van medisch tot juridisch secretaresse. Raaak is van alle markten thuis.
Raaak Personeel heeft vacatures in veel verschillende branches. En zeker voor een secretaresse zoals jij is dat belangrijk om te weten. Er zijn namelijk veel soorten secretaresses, zoals juridisch-, junior- en medisch secretaresse. Maar hoe kan het dat wij dan precies een secretaressevacature in jouw branche hebben? En dan ook nog eens in de buurt van Tilburg? Dat zal ik je vertellen. Wij zoeken proactief naar banen die bij jou kunnen passen. Wil jij graag aan de slag als medisch secretaresse in Tilburg, maar staat er nog geen vacature hiervoor open? Raaak Personeel gaat dan alsnog voor jou op zoek naar een bedrijf die het beste past bij jou wensen en kwaliteiten. Mooi toch? Je hoeft zelf niets te doen, want wij doen het zoekwerk voor jou! 
Een goede match voor jou bij Raaak Personeel
Raaak Personeel zit bij jou om de hoek. Bij Raaak Personeel wordt er gekeken naar jouw kwaliteiten en wensen. En op basis hiervan kijken onze consultants naar de bedrijven die het beste bij jou passen. Een goede match zoeken, daar zijn onze consultants goed in. Ze stellen jou voor bij verschillende opdrachtgevers en wie weet zit er wat voor jou bij. En word je nou aangenomen bij één van deze opdrachtgevers? Dan ben je nog niet van ons af. Wij bellen daarna nog regelmatig om te checken of jij daar nog op je plek zit. 

Twijfel niet langer

Schrijf je bij ons in

Ben je enthousiast geworden en wil je die leuke baan? Schrijf je dan in bij Raaak Personeel.
Je inschrijven bij Raaak Personeel.
Vul het formulier in, dan nemen wij contact op voor een 1 op 1 gesprek bij de vestiging bij jou in de buurt.
Een Job Alert invullen.
Binnen 10 seconden geregeld, als eerste een mail wanneer er nieuwe magazijn vacatures binnenkomen. 
Contact met ons opnemen.
Een vraag? We geven je graag antwoord! Bel ons op, we horen graag van je!