Secretaresse vacatures

Altijd de beste baan!

Kan jij notuleren als de beste en werk jij binnen één seconde alle mails weg? Of binnen twee seconden? Of drie? Ieder geval super snel. Maar vergeet de secondes. Jij bent op zoek naar secretaresse vacatures en het liefste in de buurt van Rotterdam. Mooi, want dan ben je bij Raaak Personeel aan het juiste adres.

7 Voordelen van Raaak

Superveel verschillende en uitdagende magazijn vacatures.
Dichtbij. Banen bij jou in de buurt.
Kom je op de koffie? Open in de avond én op zaterdag.
We geven je graag loopbaanadvies.
Je kunt gratis je hef- of reachtruck certificaat halen.
Groot lokaal & regionaal netwerk
Deskundige en gespecialiseerde consultants.

Secretaressevacatures bij Rotterdam om de hoek!

Wil je niet meer eindeloos in de file staan? Moet je nu minimaal twee uur reizen, maar ben je binnen twee keer trappen in Rotterdam? Begrijpelijk dat je dan dichterbij wilt gaan werken. Gelukkig hebben wij vacatures openstaan voor secretaresse in Rotterdam. Maar zelf zijn wij vooral gevestigd in wat kleinere gemeenten, zoals Alblasserdam en Capelle aan den IJssel. Daarom hebben wij niet alleen vacatures voor secretaresse bij grote bedrijven, maar ook vacatures voor secretaresse bij wat kleinere bedrijven bij jou om de hoek. Wat past het beste bij jou? Laat het ons weten en dan kunnen wij kijken wat wij voor jou kunnen betekenen. 

Parttime of fulltime werken?

Het kan bij Raaak Personeel allemaal.

Bij Raaak Personeel hebben wij zowel parttime als fulltime werk als secretaresse. Dus heb je kinderen en wil je ze niet elke dag naar de opvang brengen? Of wil je juist van een parttime naar een fulltime baan? Raaak Personeel kan je hierbij helpen. Wij hebben vacatures voor waarbij je bijvoorbeeld 24 uur of 32 uur kan werken. En dat ook nog eens in de buurt van Rotterdam. Zo ben je in no time weer thuis na je werk. Maar ook voor degenen die een 40-urige werkweek kunnen maken, hebben wij vacatures voor openstaan. Voor ieder wat wils dus. 

Raaak personeel heeft de beste secretaresse vacatures

Vacatures in jouw vakgebied
Ik hoor je denken: “Hebben jullie ook banen in mijn vakgebied?”. Wij zijn van alle markten thuis en hebben in veel branches banen. Secretaresse is tegenwoordig geen eenvoudig begrip meer. Medisch secretaresse, juridisch secretaresse, directiesecretaresse, junior secretaresse, het aantal specialisaties blijft toenemen. Maar hoe zorgen we ervoor dat wij precies die baan in jouw branche hebben? En dan ook nog eens in de buurt van Rotterdam? Eenvoudig. Wij wachten niet af, maar gaan voor jou op zoek. Bijvoorbeeld: zijn er op dit moment geen vacatures voor jou als rechtelijk secretaresse in Rotterdam? Geen probleem. Vertel ons in welke branche je wilt werken, dan gaan wij kijken of wij een opdrachtgever kunnen vinden die aan al jouw wensen voldoet. Zelf hoef je dus niets te doen, wij zoeken voor jou! 
Stop met zoeken. Raaak Personeel zoekt voor jou.
De ene na de andere sollicitatiebrief stuur je naar bedrijven, maar het levert niets op. Je gaat twijfelen aan jezelf en weet niet meer wat je moet doen. Geef niet op! Kom naar Raaak Personeel voor een intake en geef aan waarnaar je op zoek bent. Onze consultants weten welke bedrijven in de buurt van Rotterdam op zoek zijn naar secretaresses. Zij kijken dan naar wat bij jou past en stellen je aan bedrijven voor. Niet meer solliciteren als een kip zonder kop, maar gericht zoeken naar wat bij jou past. Kom jij bij ons langs? Dan kunnen we onder het genot van een bakje koffie de mogelijkheden voor jou bespreken. 

Twijfel niet langer

Schrijf je bij ons in

Ben je enthousiast geworden en wil je die leuke baan? Schrijf je dan in bij Raaak Personeel.
Je inschrijven bij Raaak Personeel.
Vul het formulier in, dan nemen wij contact op voor een 1 op 1 gesprek bij de vestiging bij jou in de buurt.
Een Job Alert invullen.
Binnen 10 seconden geregeld, als eerste een mail wanneer er nieuwe magazijn vacatures binnenkomen. 
Contact met ons opnemen.
Een vraag? We geven je graag antwoord! Bel ons op, we horen graag van je!