Operator

Een gratis proefplaatsing voor een maand.
Geen opleidingskosten, wij leiden de operators op.
Kandidaten, na 2 jaar kosteloos overneembaar.
Goede screening = enkel MBO-4 waardige kandidaten.

 

Achtergrondinformatie opleiding

Voor veel bedrijven is het ontzettend lastig is om gekwalificeerde operators te vinden. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar geïnteresseerde, gemotiveerde personen die opgeleid wilden worden tot Operator A. Dit is gelukt!

Op dit moment zijn ‘onze’ Operators in opleiding: zij zijn bezig met het theoretische gedeelte. Nu zijn wij voor deze gemotiveerde mannen op zoek naar een geschikte organisatie voor het praktijkgedeelte van de opleiding.

Wellicht is dit een mooie kans voor jullie organisatie? Raaak Personeel zal alle kosten voor de opleiding voor haar rekening nemen. Daarnaast bieden wij een extra zekerheid. Wanneer u een operator aanneemt, is de eerste maand een proefmaand, waar geen kosten aan verbonden zijn. Na het voltooien van de opleiding bestaat er de mogelijkheid om deze operators kosteloos over te nemen.

Onze kandidaten

Het is belangrijk om te vermelden dat alle kandidaten een uitgebreid selectieproces hebben doorlopen. Hierbij is gekeken naar relevante werkervaring, intrinsieke motivatie en persoonlijkheid. Zodoende zijn wij volledig overtuigd van de mogelijkheden en kwaliteiten van onze operators in opleiding. We hebben ook goede kandidaten  in de buurt van uw bedrijf.

Voor vragen ben ik bereikbaar op onderstaand telefoonnummer. Uiteraard is het ook mogelijk dat ik even persoonlijk langskom om het project toe te lichten en alle vragen te beantwoorden. Wilt u een kennismakingsgesprek met één van de operators? Ook dat is mogelijk.
 

Kennismakingsgesprek met operators?

Mijn naam is Jeffrey Duyzer, regiomanager van Raaak Personeel. Bel mij op 06-134 24 884 of vul onderstaand contactformulier in dan neem ik binnen 24 uur contact met u op.

Zoek in 263 vacatures